A Loki legjobb játékosa volt, most Diósgyőrbe igazol - hivatalos

Már csak az orvosi vizsgálat választja el attól Dusan Brkovicot, hogy a DVTK futballistája legyen.
Dudás Gábor 2017. december 8., péntek 11:14
Már csak az orvosi vizsgálat választja el attól Dusan Brkovicot, hogy a DVTK futballistája legyen.
Szerző: Dudás Gábor 2017. december 8., péntek 11:14

Megszületett a megállapodás Dušan Brković és a DVTK között, amennyiben a légiós megfelel az orvosi vizsgálaton, akkor a DVTK játékosa lesz - számolt be a dvtk.eu.

A 28 éves szerb középhátvéd 2013 és 2017 között a DVSC játékosaként bajnoki címet is nyert a hajdúságiakkal, szerepelt a Bajnokok Ligája-selejtezőn és az Európa Liga-selejtezőkön is. A szerb védő 94 bajnoki mérkőzésen ötször volt eredményes a Debrecen színeiben, és a 2016/2017-es év legjobbjának választották meg a DVSC szurkolói. Idén nyári távozása után a lett FC Riga labdarúgója lett, de most nagyon közel került ahhoz, hogy ismét NB I-es játékos legyen.

- Dušan Brković jó szellemű játékos, akiről korábban is tudtuk, hogy kiváló képességekkel rendelkezik, nem véletlenül számított húzóembernek a debreceni bajnokcsapatban is - mondta el Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója. - A szerdai két edzésen elégedetten láttuk, milyen állapotban van három héttel a lett bajnokság befejezését követően, egy komoly felkészülést követően biztosan erőssége lesz a DVTK-nak - tette hozzá.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Pécsi MFC
Szerződéshosszabbítás
Újabb megállapodást írt alá a PMFC-vel Helesfay Donát, a 33 esztendős, pécsi születésű és nevelésű hálóőr 2014 decemberében az élvonalban mutatkozott be az együttes kapujában - írja a klubhonlap.
Visszatérhet
Nenad Lukic
A szerb MozzartSport információi szerint a korábban a Honvédot erősített Nenad Lukic visszatérhet Magyarországra.
Tovább az összes átigazoláshoz