A Loki az NB I egyik legszebb mezét mutatta be - fotók

A cégvezető szerint nem túlzás, amit a fiatalítás terén terveznek, de szó esett arról is a keddi ankéton, miért nincsenek jelen igazán jelentős szponzorok a DVSC-nél.
Dudás Gábor 2017. július 11., kedd 20:14
A cégvezető szerint nem túlzás, amit a fiatalítás terén terveznek, de szó esett arról is a keddi ankéton, miért nincsenek jelen igazán jelentős szponzorok a DVSC-nél.
Szerző: Dudás Gábor 2017. július 11., kedd 20:14

Szezonnyitó szurkolói ankétot tartott kedden a DVSC.

Dr. Róka Géza cégvezető röviden értékelte az előző szezont. Elmondta, hogy bebizonyosodott, a klubnak nem érdemes letérni az útról, vagyis debreceni kötődésű játékosokra és szakmai stábra kell alapozni, és remélhetőleg ismét sikeres lesz a csapat - írja a dvsc.hu.

Herczeg András elmesélte, hogy amikor elvállalta a vezetőedzői munkát, sok barátja féltette, de úgy érezte, ebbe bele kell vágni, mert ez a klub nagyon sokat jelent neki. Bízik benne, újra olyan jó lesz a hangulat a Loki mérkőzésein, mint régen. Biztos benne, hogy a keret fiatal játékosai - kiegészülve a rutinosakkal - igyekeznek örömet okozni a szurkolóknak. "Össze kell húzni a nadrágszíjat", de reméli, egy-két posztra még tudnak igazolni.

 

IGAZOLÁSOK, SZPONZOROK

Ezt követően a szurkolók tehették fel kérdéseiket. Herczeg egy felvetésre elárulta, hogy Laczkó Zsoltot szerette volna visszahozni balhátvéd posztra, tárgyaltak is vele, de nem jött lére megállapodás.

Egy, a hiányzó szponzorokról szóló kérdésre válaszolva Róka úgy fogalmazott, ezen a téren le van maradva a Loki, de nagyon nehéz több milliós bevételt jelentő támogatót találni. Róka hozzátette, nem érzi, hogy átestek volna a ló túloldalára a fiatalok beépítését illetően, mint mondta, a DVSC csapatában a mérkőzéseken mindössze három külföldi játékos lehet a pályán, ezt is figyelembe kell venni.

Az ankéton két új igazolás, Novota János és Nagy Sándor, valamint két fiatal labdarúgó, Sós Bence és Bíró Péter is jelen volt, és be is mutatkozott, illetve válaszolt a drukkerek felmerülő kérdéseire.

 

AZ ÚJ MEZEK UTÁN TORTA JÖTT

A játékosok bemutatták az új mezt – piros és fehér változatát -, majd zárásként egy meglepetés érkezett Herczeg Andrásnak: a 61. születésnapját ma ünneplő szakvezető tortát kapott ajándékba.

A Civishír is mutatott már fotókat az új Loki-mezekről:

Az ankétról bővebben itt - kattints!

Galéria itt!

Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz