Hivatalos: Visszavonul a labdarúgástól a DVSC csapatkapitánya

Tőzsér Dánielnek a szombati, Paks elleni bajnoki lesz az utolsó NB I-es mérkőzése.
Csakfoci Admin 2020. június 25., csütörtök 18:55
Tőzsér Dánielnek a szombati, Paks elleni bajnoki lesz az utolsó NB I-es mérkőzése.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. június 25., csütörtök 18:55

A szezon végén befejezi a profi labdarúgást a DVSC csapatkapitánya, Tőzsér Dániel - jelentette be hivatalos honlapján a debreceni klub. A 35 éves középpályásnak a Paks elleni kiesési rangadó lesz az utolsó NB I-es mérkőzése.

– Próbálok nem foglalkozni azzal, hogy pályafutásom utolsó bajnokijára készülök, hisz az év legfontosabb rangadója vár ránk - mondta Tőzsér a dvsc.hu-nak. - Fontos szerepem van jelenleg az öltözőben és a pályán egyaránt, ráadásul kavarognak bennem az érzelmek, hisz jó pár évnyi futball van mögöttem, ami nyilván nagyon hiányzik majd. Viszont csak akkor lesz szép számomra a búcsú, ha a csapat bebiztosítja helyét az élvonalban. Most ez a legfontosabb, a saját dolgaimat a háttérbe szorítom. Ki lehet mondani, óriási a tét, hisz ha győzünk, bent maradunk. Senkit nem érdekelnek a héten aratott sikereink akkor, ha szombaton nem tudunk diadalmaskodni.

Szerencsére a saját kezünkben van a sorsunk. A kövesdi meccs után azt kértem a szurkolóktól, ők is kezeljék helyén ezt a sikert, hisz jelen pillanatban még ugyanúgy a 11. helyen állunk. Saját kezünkben a sorsunk, remélem, a lefújást követően közösen ünnepelhetünk szombaton!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Újpest
Mészöly Géza
Hivatalossá vált, hogy nem hosszabbítják meg Mészöly Géza vezetőedző lejáró szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz