Herczeg: Nehezebb a helyzetünk, mint egy éve - a védő szerint a hangulatnak is változni kéne

Herczeg András úgy véli, a Paks az esélyes a Debrecen szombat esti bajnokiján, a csapathoz próbajátékosok is érkeznek majd, sérült kapusuk felépülése pedig jól halad.
Csakfoci Admin 2017. július 28., péntek 19:11
Herczeg András úgy véli, a Paks az esélyes a Debrecen szombat esti bajnokiján, a csapathoz próbajátékosok is érkeznek majd, sérült kapusuk felépülése pedig jól halad.
Szerző: Csakfoci Admin 2017. július 28., péntek 19:11

Két vereséggel kezdte a 2017/2018-as idényt az OTP Bank Ligában a Debrecen, Herczeg András együttese a Mezőkövesdtől (1-2) és a Haladástól (0-1) is kikapott. A hajdúságiak a Pakssal játszanak szombaton.

"Nehezebb helyzetben vagyunk, mint egy évvel ezelőtt, pedig tavaly is az utolsó fordulóban sikerült a bennmaradás. Most ha reálisan nézzük, a Paks a találkozó esélyese, de úgy próbálunk pályára lépni, hogy szeretnénk meglepetést okozni" - mondta a DVSC vezetőedzője a dehir.hu-nak.

A korábban a válogatottban is szereplő hátvéd, Mészáros Norbert bízik benne, hogy ennél többre képesek.

"Ez a két vereség egy kicsit rosszul esett mindenkinek, nem olyan a hangulat, mint amilyennek kellene lenni. Most, hogy közeledik a mérkőzés, kell, hogy változzon, hiszen ha kedvetlenül megyünk ki a pályára, akkor nem sok esélyünk lehet. Megmondom őszintén, én bízom abban, hogy többre vagyunk hivatottak, mint ahol most állunk" - jelentette ki.

"Úgy tudom, hogy jönnek próbajátékosok a csapathoz. Természetesen most nehéz a próbajátékosokat is tesztelni, de szükségünk lenne játékosokra, hiszen például valódi csatárunk Takács Tamás részleges bokaszalag-szakadást szenvedett. Akik eddig játszottak – Könyves Norbi, Mengolo – is inkább középpályások" - tette hozzá a vezetőedző.

A portál úgy tudja, jól halad Novota János felépülése is, a kapus akár jövő vasárnap pályára léphet már a Ferencváros ellen.

Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Kisvárda
Milos Kruscic
A csakfoci.hu információi igaznak bizonyultak: a Kisvárda vezetőedzője lett az Újpestről távozott Milos Kruscic.
Tovább az összes átigazoláshoz