Görögországban folytatja a Loki támadója, magyar csapattársa is lesz – hivatalos

A görög élvonalbeli AEL Larissza hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Nikola Trujicsot, a DVSC korábbi szerb támadóját.
Csakfoci Admin 2020. július 28., kedd 9:52
A görög élvonalbeli AEL Larissza hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Nikola Trujicsot, a DVSC korábbi szerb támadóját.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. július 28., kedd 9:52

A csakfoci.hu múlt héten szombaton elsőként számolt be arról, hogy információink szerint a DVSC támadója, Nikola Trujics orvosi vizsgálaton vesz részt a görög élvonalbeli AEL Larisszánál, és ha mindent rendben találnak nála, akkor sor kerülhet a szerződésének aláírására új klubjánál.

Kedd délelőtt már a görög csapat hivatalos honlapján jelentette be Nikola Trujics szerződtetését, miután sikeresen átesett a szükséges orvosi és EKG-vizsgálatokon. A 28 éves támadó két évre kötelezte el magát az AEL Larisszához, ahol Nagy Gergely személyében magyar csapattársa is lesz.

Az átigazolásról a DVSC hivatalos felületein egyelőre nem adott tájékoztatást.

Trujic az előző idényben minden sorozatot figyelembe véve 30 tétmeccsen lépett pályára a DVSC-ben, ezeken 3 gólt és 5 gólpasszt jegyzett. Pályafutása során játszott több Bajnokok Ligája és Európa Liga-mérkőzésen a Partizan, a Vojvodnia és a Toszno színeiben. Összesen 157 mérkőzést játszott a szerb első osztályban, 35 gólt lőtt és 22 gólpasszt adott.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz