Felkészülés: Hátrányból fordítva kiütötte román ellenfelét a DVSC - videó

A Loki sima győzelmet aratott szombati első, Kolozsvár elleni felkészülési mérkőzésén.
Csakfoci Admin 2020. január 18., szombat 13:16
A Loki sima győzelmet aratott szombati első, Kolozsvár elleni felkészülési mérkőzésén.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. január 18., szombat 13:16

A román másodosztályban szereplő Universitatea Cluj ellen lépett pályára a DVSC felkészülési mérkőzésen, szombaton délelőtt a Nagyerdei Stadionban.

A meccs első komolyabb helyzetére a 21. percig kellet várni, ekkor Ferenczi egy szép lövőcsel után lőtt a tizenhatos sarkától, de a kolozsvári kapus szögletre mentett. Tíz perccel később büntetőhöz jutott az ellenfél, ráadásul a szituációban Bényei Balázs megsérült, helyette Kusnyír Erik állt be. A kapu jobb oldalába tartó tizenegyest Nagy Sándor bravúrral védte - tudósított a dvsc.hu.

A 36. percben megszerezték a vezetést a románok, Barbu közel 22 méterről lőtte ki a bal alsó sarkot. Ezt követően rögtön nagyobb fokozatra kapcsolt a Loki. Előbb Ferenczi távoli lövését ütötte ki a bal felsőből a vendégek kapusa, majd már tehetetlen volt, amikor egy szép támadás után Szécsi Márk 25 méterről bombázott a jobb alsó sarokba.

Az 59. percben Adenijit buktatták a tizenhatoson belül, mire a játékvezető büntetőt ítélt. A labda mögé Bódi Ádám állt, aki nem hibázott és nagy erővel lőtt a hálóba. A kolozsváriak próbáltak egyenlíteni, de komolyabb lehetőséget nem tudtak kialakítani. Vitelki Zoltán csapata viszont igen, amely a 77. percben újabb büntetőhöz jutott. A labda mögé ezúttal Ferenczi János állt, aki magabiztosan értékesítette a jogosan megítélt tizenegyest.

A 85. percben Haris Attila szerzett labdát, majd rendkívül szemfüles volt, és a saját térfeléről ívelt a hálóba. A 89. percben már öt Loki-gólt mutatott az eredményjelző, Haris beadásába Coman ért bele szerencsétlenül, és a saját kapujában kötött ki a labda.

A DVSC tehát harmadik felkészülési találkozóját is megnyerte januárban, az Universitatea Clujt Szécsi Márk, Bódi Ádám, Ferenczi János és Haris Attila találatával, valamint egy öngóllal 5-1-re győzték le a Nagyerdei Stadionban.

A teljes mérkőzés

Felkészülési mérkőzés, Nagyerdei Stadion

DVSC - Universitatea Cluj 5-1 Szécsi 39.,Bódi 59., Ferenczi 77., Haris 84., Coman 89., ill. Barbu 36.)

DVSC: Nagy S. – Bényei (Kusnyír, 35.) , Kinyik, Pávkovics, Ferenczi – Bódi, Csősz, Haris, Varga K. – Szécsi, Adeniji

Universitatea Cluj I. félidő: Cosmin – Ferreira, Muresan, Telléan, Neciu – Barbu, Dican, Mailat –Stefanescu, Goga, Gavra

Universitatea Cluj II. félidő: Gorcea - Takacs, Telleán (Vomir, 60.), Muresan (Pascalau, 60.), Pascalav - Taub, Vasalie, Penescu - Pirulescu, Pop, Coman

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz