Észak-Európába igazolt a Loki korábbi támadója – hivatalos

A nyári átigazolási időszak utolsó napján váltott csapatot a Debrecen korábbi támadója. Albion Avdijaj a dán másodosztályú Viborgban folytatja pályafutását.
Csakfoci Admin 2019. szeptember 7., szombat 14:07
A nyári átigazolási időszak utolsó napján váltott csapatot a Debrecen korábbi támadója. Albion Avdijaj a dán másodosztályú Viborgban folytatja pályafutását.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. szeptember 7., szombat 14:07

Május végén a DVSC hivatalos honlapján jelentette be, hogy Albion Avdijaj távozott a csapattól, mivel a klub nem élt a rendelkezésére álló opciós joggal a labdarúgó megvásárlására. A 25 éves koszovói válogatott támadó visszatért zürichi Grasshoppershez, ahol többnyire csak csereként számoltak vele az előző szezon hátralévő részében, ezeken összesen 26 percet játszott.

Avdijaj a nyári átigazolási időszak utolsó napján ismét csapatot váltott, és a dán másodvonalban szereplő Viborg együtteséhez igazolt, ahol három évre kötelezte el magát.

Nagyon örülök, hogy itt lehetek. Sokat hallottam Viborgról. Ez nagy egy klub, hagyományokkal, szenvedélyes szurkolókkal és egy hihetetlen stadionnal. Alig várom, hogy elkezdjem az új kalandomat, megismerjem a csapattársaimat és megtanuljam a nyelvet.

Természetesen az a célom, hogy a lehető legtöbbet játsszak. A csapat nagyon ambiciózus és keményen fogok dolgozni a közös célok elérésének érdekében. Elértem azt a pontot a pályafutásomban, ahol stabilitásra van szükségem.

A következő három évben itt leszek és alig várom, hogy elkezdődjön a pályafutásom új fejezete – idézte Avdijaj szavait a vff.dk, aki a 9-es számú mezt fogja viselni a dánoknál.

A Viborg a bajnokságban 7 forduló alatt 14 pontot gyűjtött, és a 2. helyen áll a dán másodosztály tabelláján, két ponttal lemaradva az élen álló Frederica mögött.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Milos Kruscic/Nebojsa Vignjevic
A csakfoci.hu információi szerint nem Milos Kruscic irányítja a jövőben a lila-fehéreket. Jó eséllyel Nebojsa Vignjevic tér majd vissza a Megyeri útra.
Debreceni VSC
Matar Dieye
A DVSC 25 éves szenegáli csatára, Matar Dieye a 2023/2024-es szezont kölcsönben a finn KuPS-nél tölti. A támadó az NB I-ben egy mérkőzésen lépett pályára.
Győr
Tímár Krisztián
Megerősítést nyert a csakfoci.hu információja: távozott az ETO FC Győr kispadjáról Tímár Krisztián. A pótlás házon belülről érkezett Antonio Munoz személyében.
Tovább az összes átigazoláshoz