DVSC: Váltás jöhet a kispadon - korábbi magyar válogatott középpályás az egyik nagy esélyes

Honlapunk úgy értesült, hogy a következő napokban akár az is előfordulhat, hogy a Loki vezetősége megválik Kondás Elemér vezetőedzőtől.
Nyikes Zoltán 2021. február 15., hétfő 21:45
Honlapunk úgy értesült, hogy a következő napokban akár az is előfordulhat, hogy a Loki vezetősége megválik Kondás Elemér vezetőedzőtől.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. február 15., hétfő 21:45

A csakfoci.hu információi szerint annak ellenére, hogy a Debreceni VSC huszonnégy fordulót követően vezeti a másodosztályú bajnokságot, az előző két fordulóban bekövetkezett vereség és mutatott játék miatt könnyen előfordulhat, hogy hamarosan váltás következhet be a kispadon és távozhat Kondás Elemér vezetőedző.

Honlapunk úgy tudja, hogy több jelölt közül választja ki a Loki vezetősége az utódot, közülük az egyik legesélyesebb a pozícióra

a korábbi 51-szeres magyar válogatott középpályás, a legutóbb a MOL Fehérvár FC-nél sporttanácsadóként tevékenykedő Huszti Szabolcs,

de képben van a korábbi 4-szeres válogatott védő, Tímár Krisztián is.

Úgy tudjuk, amennyiben végül Husztira esik a választás, úgy asszisztensedzőnek a MOL Fehérvár FC tartalékcsapatának edzője, Toldi Gábor kerülhet szóba.

Olvastad már?
Vidi: Korábbi magyar válogatott játékos veheti át az irányítást
A csakfoci.hu információi szerint Juhász Roland veheti át átmenetileg a MOL Fehérvár FC irányítását.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
Tovább az összes átigazoláshoz