Fotó: index.hr

DVSC: Külföldi szakember jöhet - újra képben a korábbi Diósgyőr-edző

Nagy valószínűség szerint külföldi vezetőedzője lesz a Lokinak.
Nyikes Zoltán 2022. szeptember 13., kedd 17:37
Fotó: index.hr
Nagy valószínűség szerint külföldi vezetőedzője lesz a Lokinak.
Szerző: Nyikes Zoltán 2022. szeptember 13., kedd 17:37

A hatodik fordulót követően távozott a Debreceni VSC kispadjáról Joao Janeiro, akinek az utódját ez idáig még nem sikerült megtalálni, az elmúlt két mérkőzésen megbízott vezetőedzőként Dombi Tibor irányított.

csakfoci.hu úgy értesült, hogy a magyar vezetőedzők közül Feczkó Tamás neve merült fel leginkább a Lokinál, amely vezetősége azonban inkább külföldi szakemberrel képzeli el a jövőt. Információink szerint az elsőszámú kiszemelttel nem sikerült megegyezni az anyagiakat illetően, így ismét az a Zoran Zekic lett a legfőbb esélyes, akivel kapcsolatban az elmúlt héten már megjelent a külföldi sajtóban, hogy elutasította a DVSC ajánlatát.

Honlapunk úgy értesült, hogy a DVSC újfent felvette a kapcsolatot a korábbi DVTK-edzővel, és ezúttal már jobb esély mutatkozhat a megegyezésre - végleges döntés azonban még nem született az ügyben. Mellette egy másik délszláv tréner van még képben a Lokinál, és úgy tudjuk, rövid időn belül leteszik a voksukat a vezetők, és hamarosan be is jelenthetik az új edző érkezését.

Zekic a 2020/21-es NB I-es kiírás tavaszi szezonjában volt a DVTK vezetőedzője 20 meccs erejéig, ám végül nem tudta megmenteni a borsodiakat a kieséstől.

Olvastad már?
NB I: Megvan, ki lesz a Mezőkövesd új edzője - szerdán már ő irányíthat
A csakfoci.hu információi szerint a nemrég még a Vasasnál dolgozó Kuttor Attila visszatér Mezőkövesdre.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott.. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Ruch Chorzów
Novothny Soma
A lengyel bajnokságban szereplő Ruch Chorzówban folytatja pályafutását Novothny Soma, akivel múlt csütörtökön közös megegyezéssel bontott szerződést az NB II-ben szereplő Vasas.
Tovább az összes átigazoláshoz