DVSC: "Ha egyből megoperálnak, több kár keletkezett volna" - csak ősszel térhet vissza az alapember

Minden bizonnyal november elején léphet pályára ismét Haris Attila, a DVSC 23 éves védekező középpályása.
Csakfoci Admin 2020. június 23., kedd 16:04
Minden bizonnyal november elején léphet pályára ismét Haris Attila, a DVSC 23 éves védekező középpályása.
Szerző: Csakfoci Admin 2020. június 23., kedd 16:04

Haris Attila a Kaposvár ellen lejátszott bajnoki mérkőzés 12. percében szenvedett súlyos vállsérülést. A 23 éves játékos korábban elmondta, nem ez volt az első ilyen jellegű sérülése, így elkerülhetetlen számára a műtéti beavatkozás.

- Az esetet követő négy-hat hetet muszáj voltam megvárni, hisz ha egyből megoperálnak, több kár keletkezett volna, mint haszon. Pénteken megyek kontrollvizsgálatra, amelyen eldől a műtét pontos ideje, de előreláthatólag két hét múlva kerül rá sor. Addig is természetesen mindent megteszek annak érdekében, hogy ne épüljek le. Gyógytornászhoz járok, a labdarúgó-edzéseken pedig szerencsére elvégezhetem a kontakt nélküli gyakorlatokat. Mellettük vagyok, elkísérem őket mindenhová és a helyszínről szurkolok nekik. Úgy vélem, a Diósgyőr elleni sikerrel meg tudtuk lovagolni az Újpest és a Paks botlását, de természetesen ez még nem elég, a Mezőkövesd otthonában is nyernünk kell. A lelátóról izgulom végig a holnapi összecsapást is, és nagyon bízom benne, három ponttal térünk haza - mondta a klubhonlapnak Haris, aki a bajnokság hajrájában kívülről is igyekszik támogatni a csapatot. Hozzátette, ha minden jól alakul, előreláthatólag november elején láthatjuk ismét a pályán.

A Loki labdarúgója az idei szezonban 23 meccsen lépett pályára a bajnokságban, mindannyiszor kezdő volt, és egy gólt rúgott.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha BSC
Dárdai Pál
Hivatalossá vált, hogy Dárdai Pál ismét távozik a Hertha vezetőedzői posztjáról, de más szerepkörben marad az egyesületnél, mert életre szóló klubtagságot kapott.
Fradi
Mahmoud Jaber
Mohammed Abu Fani tavaly nyári érkezése után a Fradi ismét a Maccabi Haifától szerződtethet középső középpályást.
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Tovább az összes átigazoláshoz