DVSC: Az NB II-ből jött próbajátékra, négy évre aláírt a 21 éves magyar játékos - hivatalos

A tavalyi szezonban a másodosztályú Cegléd alapembere volt Damásdi Alex, aki most 4 éves szerződést kötött a debreceniekkel.
Budai László 2018. július 20., péntek 18:31
A tavalyi szezonban a másodosztályú Cegléd alapembere volt Damásdi Alex, aki most 4 éves szerződést kötött a debreceniekkel.
Szerző: Budai László 2018. július 20., péntek 18:31

Egy héttel ezelőtt érkezett próbajátékra a DVSC-hez a 21 esztendős Damásdi Alex, aki a Vác elleni edzőmérkőzésen szerepet kapott a Lokiban, ráadásul góllal és jó játékkal vette ki a részét a 2-1-es sikerből.

A jobbszélsőként, balszélsőként és csatárként is bevethető labdarúgó teljesítményével meggyőzte a vezetőséget és a szakmai stábot, átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon, a mai napon pedig aláírta négy évre szóló szerződését.

Damásdi Alex a Puskás Akadémiában nevelkedett, melynek színeiben az UEFA Youth League-ben 4 találkozón 3-szor talált be az ellenfelek kapujába. Felcsútról az NB II-ben szereplő Cegléd együtteséhez került, ahol az előző szezonban alapembere volt csapatának, 42 mérkőzésen 9 gólt szerzett - számolt be róla a dvsc.hu.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz