Csapattársát fojtogatta a Loki kapusa: Az utolsó meccse lehetett

A Honvéd elleni első félidő végén szakadt el nála a cérna, nekitámadt gyengén futballozó társának, edzője pedig lecserélte.
Dudás Gábor 2017. május 22., hétfő 13:09
A Honvéd elleni első félidő végén szakadt el nála a cérna, nekitámadt gyengén futballozó társának, edzője pedig lecserélte.
Szerző: Dudás Gábor 2017. május 22., hétfő 13:09

Elképzelhető, hogy Branislav Danilovic utolsó (fél)meccsén védhetett szombaton, a DVSC színeiben, a Honvéd elleni bajnokin (2-5), miután úgy összeveszett csapattársával, Ferenczi Jánossal a félidőben (fojtogatta és lökdöste a beszámolók szerint), hogy sárga lapot is kapott Farkas Ádám játékvezetőtől, edzője, Leonel Pontes pedig inkább le is cserélte a Puskás Akadémiától kölcsönkapott szerb hálóőrt. A két játékos heves vitája egyénként az öltözőben is folytatódott.

- A foci egy érzelmekkel teli sport, a kapusunk elragadtatta magát az első félidő végén, ezért hoztam meg a döntést, hogy a csapat fontosabb – mondta ennek kapcsán a portugál tréner a mérkőzést követően.

 

A klub ügyeiben jól értesült lokiblog.eu is írt az esetről, kiemelve, hogy Danilovic joggal akadt ki csapattársa gyengébb produkciója miatt, de agressziója azért aligha volt helyénvaló.

"Ferenczivel szembeni aggressziója érthető volt ugyan, de helyénvaló semmiképp. Meglepne, ha ő védene az utolsó fordulóban, pedig egy jó Danilovicra hatalmas szükségünk lenne."

Ferencziről pedig ezt írta a szurkolói portál:

"Nem véletlen, hogy Danilovicnál is pont balhátvédünk miatt szakadt el a cérna, felháborító volt nézni, amilyen alibimozdulatokkal védekezett. Már sok meccsünkön mutatott katasztrofális teljesítményt, de ez mindent alulmúlt."

A LokiBlog össze is szedte Ferenczi első félidőbeli megmozdulásait, a videón 10:58-tól pedig kiemelik azt a jelenetet, amely a két játékos konfliktusát eredményezte.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Kerkez: irány az MU?
A magyar válogatott játékos édesapja éppen most fotózkodott a Kerkez iránt állítólag érdeklődő MU menedzserével, Erik Ten Haggal.
MLSZ
Szélesi Zoltán
A Csakfoci információja szerint Szélesi léphet feljebb és ő veheti át az U21-es válogatott irányítását Gera Zoltán távozása után.
Vasas
Gera az új edző
Desits Szilárd távozik az angyalföldiektől, a csapatot Gera Zoltán irányítja a jövőben - jelentette be a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz