Bokasérülést szenvedett a Loki-védő – több hiányzó is lehet a Fradi ellen

Nincs kellemes helyzetben a Debrecen vezetőedzője, Herczeg András a Ferencváros elleni bajnokit megelőzően. A Loki hat játékosának pályára lépése is kérdéses.
Csakfoci Admin 2019. február 13., szerda 9:54
Nincs kellemes helyzetben a Debrecen vezetőedzője, Herczeg András a Ferencváros elleni bajnokit megelőzően. A Loki hat játékosának pályára lépése is kérdéses.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. február 13., szerda 9:54

A dvsc.hu tájékoztatása szerint csapat 29 éves játékosa, Bényei Balázs a múlt hétvégi Kisvárda elleni bajnokit nem tudta végigjátszani, mivel a jobbhátvéd bokaszalagja megnyúlt, és ezért a héten könnyített munkát végez. A Loki 33 éves középpályása, Aleksandar Jovanovic az egyik edzésen hasizomsérülést szenvedett. A múlt héten futóedzéseket végzett, és hétfőtől már labdás feladatokat is végezhetett.

Csősz Richárd combhajlítóizom-szakadással bajlódott, már a héten biciklizett és erősítő gyakorlatokat végzett. Haris Tabakovic és Bereczki Dániel térdszalagszakadása után a rehabilitációját végzi.

A Debrecen kapusa, Nagy Sándor tüszős mandulagyulladással küszködött, emiatt két bajnoki mérkőzésen nem is tudott pályára lépni. A hálóőr szerencsére már meggyógyult, és ismét a csapattal készül.

A DVSC szombaton az éllovas Ferencvárost fogadja az NB I 21. fordulójában.

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz