Bocsánatot kért a csapattársát fojtogató Loki-kapus: "Megértették a dühömet, de..."

Branislav Danilovic nyilvánosan kért elnézést kirohanásáért.
Dudás Gábor 2017. május 23., kedd 16:50
Branislav Danilovic nyilvánosan kért elnézést kirohanásáért.
Szerző: Dudás Gábor 2017. május 23., kedd 16:50

Mint arról beszámoltunk, Branislav Danilovic, a DVSC kapusa a Honvéd elleni bajnokin (2-5) úgy összeveszett csapattársával, Ferenczi Jánossal a félidőben (fojtogatta és lökdöste a beszámolók szerint), hogy sárga lapot is kapott Farkas Ádám játékvezetőtől, edzője, Leonel Pontes pedig inkább le is cserélte a Puskás Akadémiától kölcsönkapott szerb hálóőrt. A két játékos heves vitája az öltözőben is folytatódott.

 

A hálóőr kedden nyilvánosan is bocsánatot kért tette miatt.

"Az első félidő vége után mindenki ideges volt, de a leginkább ez rólam volt elmondható. Rossz dolgot tettem. Elnézést kérek az elnöktől, a klubtól, minden itt dolgozótól és a szurkolóktól is. A csapattársakkal is beszéltem, azt mondták, hogy rendben van, megértik a dühömet, de ettől még rosszat tettem" – idézi a kapust a dvsc.hu.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz