Andy Vajna magyar futballklubot vásárolhat - sajtóhír

Meg nem erősített hírek szerint tulajdonos-váltás is bekövetkezhet Debrecenben.
Mokány Lajos 2017. május 27., szombat 8:39
Meg nem erősített hírek szerint tulajdonos-váltás is bekövetkezhet Debrecenben.
Szerző: Mokány Lajos 2017. május 27., szombat 8:39

Mint ismert, a DVSC ma a bentmaradásért játszik, Herczeg András személyében új edzővel próbál megkapaszkodni az utolsó fordulóban a korábbi évek sikercsapata az NB I-ben. Közben a klubot érintő hírekről is jelennek meg hírek.  

Ahogy a sportfaktor.hu fogalmaz: a háttérben tulajdonosváltásról beszélnek Debrecenben. Szima Gábor tulajdonos vezetésével sikert, sikerre halmozott a DVSC, amely hétszer nyert bajnoki címet, hatszor pedig a Magyar Kupát is elhódította, emellett pedig szerepelt a Bajnokok Ligája és az Európa-liga főtábláján is. Aztán, amikor átalakult a kaszinóipar, amelynek Szima az egyik főszereplője volt, arról lehetett hallani, hogy a klub is szűkösebb keretből gazdálkodik.

Egy ideje suttognak már arról Debrecenben, hogy új tulajdonosa lesz a klubnak. A sportfaktor.hu cikke alapján a pletykák szerint Andy Vajna lesz, aki a filmipar mellett a kaszinó-üzletben is komoly érdekeltségeket szerzett. Vajna amúgy a nemzeti filmipar fejlesztéséért felelős kormánybiztosként is tevékenykedik és eddig nem sok jele volt annak, hogy érdeklődne a magyar labdarúgás iránt.

A hír természetesen egyelőre nem hivatalos információ.

FRISSÍTÉS: Később Andy Vajna a Twitteren cáfolta az információt - részletek itt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Csonka Bonifác
Az ETO közös megegyezéssel szerződést bontott Csonka Bonifáccal - jelentette be a klub.
Soroksár
Vass Ádám
Máris új csapatot talált magának a Gyirmótról nemrégiben távozó Vass Ádám, a középpályás a szintén NB II-es Soroksárnál folytatja karrierjét.
Ferencváros
Mohanad Lasheen
Külföldi sajtóhírek szerint a Fradi kiszemeltje az egyiptomi válogatott Mohanad Lasheen, akivel kapcsolatban már meg is kezdődtek a tárgyalások.
Tovább az összes átigazoláshoz