A Vasas ingyen elengedte a Lokihoz védőjét - egy dolgot kértek csupán

Osváth Attila fél évig Debrecenben játszik majd kölcsönben, de az angyalföldiek nem végleg mondtak le róla.
Mokány Lajos 2017. január 21., szombat 11:28
Osváth Attila fél évig Debrecenben játszik majd kölcsönben, de az angyalföldiek nem végleg mondtak le róla.
Szerző: Mokány Lajos 2017. január 21., szombat 11:28

Ahogy korábbi cikkünkben előrevetítettük: a játékos június 30-ig a Debrecenben folytatja kölcsönben. Osváth viszont ezzel egyidejűleg egyéves szerződés hosszabbítást írt alá 2019. június 30-ig a Vasashoz.

Vancsa Miklós a Vasas ügyvezető igazgatója elmondta: a Vasas továbbra is figyel és vigyáz az értékeire - így Osváth Attilára is, akit visszavárnak. Az angyalföldi klub nem kért kölcsönadási díjat, inkább csak garanciát arra, hogy a játékos folyamatos játéklehetőséget kapjon.

 

Osváth Attila a klub honlapjának elmondta:

"Nagyon köszönöm a Vasas vezetőinek, különösen Vancsa Miklósak, a korrekt hozzáállást. Nagyon szerettem itt lenni és jelzi az egyéves hosszabbítás is, hogy szeretnék még a Vasasban bizonyítani a jövőben. Fontos csapat számomra a Vasas, hiszen itt lettem NB I-es játékos. Ám most fejlődésem érdekében mindenképpen ez a legjobb megoldás - amit a klub vezetői is megértettek - ha kölcsönbe kerülök. Remélem, minél több játéklehetőséghez jutok a Debrecen együttesében és nyáron visszatérek a Vasashoz."

Mészöly Géza elmondta, valóban hazahozná Mervót az NB I-be - átigazolási hírek itt!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Novák Zsombor/Mahler Gergő
Egy középcsatár és egy szélső támadó is érkezett a Szentlőrinchez: Novák Zsombor és Mahler Gergő már be is mutatkozott az MTK Budapest elleni bajnokin.
Diósgyőr
Caio Da Cruz
Távozott Diósgyőrből Caio Da Cruz, azaz az elmúlt szűk egy hónapban Kuznyecov Szergej edzéseit látogató fiatal brazil támadó most nem lesz a DVTK labdarúgója.
MTK Budapest
Vadnai Dániel
Az MTK Budapest szerződtette az NB I-es Mezőkövesd Zsóry FC-től Vadnai Dánielt, aki a 2007/08-as idényben bajnoki címet szerzett a fővárosi kék-fehérekkel.
Tovább az összes átigazoláshoz