A Loki "sztárigazolása" aláírt egy másik klubhoz

Diogo Viana az utolsó pillanatban nem a magyar NB I-et választotta. A Debrecen közleményben reagált.
Mokány Lajos 2017. február 1., szerda 8:23
Diogo Viana az utolsó pillanatban nem a magyar NB I-et választotta. A Debrecen közleményben reagált.
Szerző: Mokány Lajos 2017. február 1., szerda 8:23

Mint arról mi is beszámoltunk, a bolgár CSZKA Szófia pár napja hivatalos honlapján jelentette be, hogy elfogadta a DVSC ajánlatát a portugál Diogo Vianáért, aki így az NB I-be igazol, a klub el is búcsúzott a 26 éves szélsőtől, sok sikert kívánva neki.

Hétfőn Dr. Róka Géza, a Loki klubigazgatója elmondta, a portugál Viana valóban érkezhet, mert szóban már megállapodtak vele mindenben, de a szerződést még nem írták alá.

 

Erre már nem is kerül sor: a Porto és a Sporting korábbi futballistája ugyanis tegnap este elfogadta a portugál CF Belenenses ajánlatát, és ezzel hivatalosan is eldőlt, hogy ott folytatja pályafutását.

A DVSC ezzel elmarad alighanem legnagyobb igazolásáról, hiszen a 8-szoros portugál U21-es válogatott komoly fogás lett volna, Leonel Pontes külön kérésére igazolt volna a Lokihoz a szélső. Piaci értékét a Transfermarkt 2,2 millió euróra saccolja.

A Debrecen közleményben reagált a játékos ügyére - kattints!

Mobilról olvasod ezt a hírt? Ez érdekelni fog - kattints ide!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz