A Loki megkapta, amit akart: újabb jegyek a sorsdöntő meccsre

A Diósgyőr az egyeztetések eredményeként további 120 belépőt biztosít a Loki-szurkolóknak. Korábban a debreceni drukkerek levelet írtak az ügyben.
Mokány Lajos 2017. május 25., csütörtök 18:10
A Diósgyőr az egyeztetések eredményeként további 120 belépőt biztosít a Loki-szurkolóknak. Korábban a debreceni drukkerek levelet írtak az ügyben.
Szerző: Mokány Lajos 2017. május 25., csütörtök 18:10

Mint arról már beszámoltunk, napokkal ezelőtt elfogyott minden jegy a szombaton rendezendő DVTK-DVSC bajnoki mérkőzésre. A Loki Szurkolók Egyesülete a Facebookon, közleményben, illetve levélben fordult a diósgyőri vezetéshez, amelyben amiatt panaszkodtak a helyzet miatt.

A Diósgyőr korábban mindösszesen 360 jegyet biztosított a Loki szurkolói számára, ám ezt a mai napon - az egyeztetések eredményeként - további 120 belépővel megtoldotta. Az újabb jegyek egy része az online felületre került, és néhány perc alatt elfogyott, a másik része pedig a szervezett szurkolói csoport részére kerül értékesítésre - tájékoztatott a DVSC honlapja.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz