A Loki másfél hónap után korrigálta "érthetetlen" igazolását - lapinformáció

A Sportske Novosti szerint máris távozik Debrecenből Ante Erceg, akinek érkezését május végén jelentette be Tőzsér Dániel, az akkori sportigazgató.
Privacsek András 2022. július 17., vasárnap 13:27
A Sportske Novosti szerint máris távozik Debrecenből Ante Erceg, akinek érkezését május végén jelentette be Tőzsér Dániel, az akkori sportigazgató.
Szerző: Privacsek András 2022. július 17., vasárnap 13:27

A horvát lap úgy tudja, hogy Erceg július 1-jén életbe lépett szerződését már fel is bontotta a DVSC. A horvát portál szerint minderre azért került sor, mert azóta új tulajdonosa és szakmai stábja van a van a Debrecennek és nem számolnak a csatárral.

A horvát támadó korábban a Hajduk Splitnél együtt dolgozott Joao Carilloval, a Loki menesztett vezetőedzőjével.

Erceg leigazolása kissé érthetetlen volt, hiszen a 32 éves játékos hosszú ideig sérüléssel bajlódott, az előző szezonban összesen 20 percet játszott bajnokin az Eszék csapatában.

A támadó június 21-én még a debreceni karrierjére összpontosított:

- Fizikálisan jól érzem magam, viszont nyilvánvalóan játékpercekre van szükségem, hogy a lehető legjobb formába kerüljek. Gólokkal szeretném segíteni a csapatot, hogy a szezon végén elérjük az általunk megfogalmazott célokat. Várom, hogy testközelből is megtapasztaljam, milyen itt futballozni - mondta akkor a dvsc.hu-nak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz