A Loki beugró edzője: "Ha bármilyen szinten tudok segíteni, kutyakötelességem megtenni"

Óriási kihívás a DVSC megbízott edzőjének, Jeremiás Gergőnek az edzőváltás után kialakult helyzet, a célja az, hogy a lehető leggyorsabban kizökkentse a játékosokat abból az állapotból, amelyben most vannak.
Csakfoci Admin 2021. október 28., csütörtök 18:17
Óriási kihívás a DVSC megbízott edzőjének, Jeremiás Gergőnek az edzőváltás után kialakult helyzet, a célja az, hogy a lehető leggyorsabban kizökkentse a játékosokat abból az állapotból, amelyben most vannak.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. október 28., csütörtök 18:17

Ahogy honlapunkon elsőként előrevetítettük és beszámoltunk róla, a Kecskemét elleni szerdai kupakiesést követően felajánlotta lemondását a DVSC vezetőedzője, Huszti Szabolcs, amit a Loki vezetősége elfogadott. Husztival együtt távozott Toldi Gábor edző is, a csapat irányítását megbízott edzőként Jeremiás Gergő vette át, akinek pályaedzője Dombi Tibor lett, Herczeg András pedig szakmai tanácsadóként segíti a munkát.

Eddig is azért dolgoztam természetesen, hogy sikeres legyen a stáb. Viszont, ha az egyesület úgy gondolja, hogy jelenleg bármilyen szinten tudok segíteni, kutyakötelességem megtenni

- nyilatkozta a dvsc.hu-nak Jeremiás Gergő. - Óriási kihívás számomra az új helyzet, hisz nem úgy éltem a mindennapjaimat, hogy ilyen gyorsan bekövetkezik ez a feladat. Nincs sok idő az MTK elleni meccsig, de arra törekszünk, hogy a játékosokat a lehető leggyorsabban kizökkentsük abból az állapotból, amelyben most vannak. Igyekszünk őket úgy felkészíteni, hogy sikerrel tudják venni a kék-fehérek elleni találkozót.

A debreceniek szombaton 17 órától lépnek pályára az MTK otthonában, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Neked ajánljuk
Átigazolások
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Újpest
Josué
A Legiától távozó 4-szeres portugál válogatott Josuét beajánlották Újpesten, de Bartosz Grzelak nem tartott igényt a 33 éves középpályásra.
Tovább az összes átigazoláshoz