Profi szerződést kapott a DVTK-tól a fiatal játékos

A Diósgyőr hivatalos oldalán jelentette be, hogy a július 7-én múlt 16 éves Tóth Boris profi szerződést kapott a klubtól.
Csakfoci Admin 2018. szeptember 30., vasárnap 13:57
A Diósgyőr hivatalos oldalán jelentette be, hogy a július 7-én múlt 16 éves Tóth Boris profi szerződést kapott a klubtól.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. szeptember 30., vasárnap 13:57

A miskolci születésű Tóth Borisz az előző évben az U17-es csapattal nyert bajnoki címet, nyártól pedig már az első csapattal készül, az ESMTK elleni kupameccsen 1-1-es állásnál beállva vette ki a részét a továbbjutásból – írja a dvtk.eu.

Tóth Borisz játékintelligenciája miatt a kombinatív játékra alkalmas, olyan középpályás, aki szó szerint játssza a focit. Az első csapattal csinálta végig a nyári felkészülést, volt időnk alaposan megismerni a felnőttek között is. Egy hete a Magyar Kupában tétmérkőzésen is bemutatkozott a DVTK első csapatában, és meghívót kapott az U17-es válogatottba. Ezen tapasztalatok alapján hoztuk meg azt a döntést, hogy profi szerződést adunk neki. Rengeteget fejlődött az utóbbi időben, de még több potenciál van benne, biztos vagyok benne, hogy sok örömet okoz még a szurkolóknak – mutatta be a fiatalt Tajti József sportigazgató.

Hat esztendős korom óta Diósgyőrben focizok, nem is lehetett más a célom, minthogy egyszer profi labdarúgóként segítsem a klubot. Nyár óta az első csapattaL készülök, nagyon nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy a Magyar Kupában már becserélt Fernando Fernandez. Alig várom már, hogy ebben a csodálatos stadionban az ország legjobb szurkolótábora előtt bizonyíthassam be, hogy jól döntött a klubvezetés, amikor bizalmat szavaztak nekem. Nagyon fogok igyekezni – tette hozzá Tóth Borisz.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz