NB I: Kémet láttak Diósgyőrben – Fernando inkább elárulta a hétvégi kezdőjét

A Diósgyőri VTK vezetőedzője, Fernando Fernández inkább elárulta a Mezőkövesd elleni hétvégi kezdőcsapatát, miután állítása szerint a megyei rivális kémet küldött a pénteki edzésükre.
Nyikes Zoltán 2019. augusztus 23., péntek 15:22
A Diósgyőri VTK vezetőedzője, Fernando Fernández inkább elárulta a Mezőkövesd elleni hétvégi kezdőcsapatát, miután állítása szerint a megyei rivális kémet küldött a pénteki edzésükre.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. augusztus 23., péntek 15:22

Az NB I negyedik fordulójában borsodi rangadót rendeznek: a százszázalékos Mezőkövesd az egy győzelemmel és két vereséggel rajtoló Diósgyőri VTK otthonába látogat szombat este. A mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón a miskolciak vezetőedzője, Fernando Fernández teljesen szokatlan módon elárulta a hétvégi kezdőcsapatát, méghozzá azért, mert kémet észlelt az ellenféltől.

– Nem vártam a mezőkövesdiektől, hogy kémet küldenek a pénteki edzésre, úgy gondoltam, nincs szükségük ilyen megoldásokra. Nekünk edzőknek jobban kellene tisztelni egymás munkáját. A kezdőcsapatot ezért már most elárulom, hogy könnyebb legyen felkészülni ellenünk: Danilović - Shestakov, Ndzoumou, Karan, Vági - Tóth Barnabás, Márkvárt - Ternován, Korbély, Tajti - Prosser – nyilatkozta Fernando a sajtóeseményen.

Mint ismert, a DVTK az NB I jelenlegi kiírásában a Honvéd elleni hazai győzelemmel kezdett, majd az Újpest és a MOL Fehérvár FC elleni vereség következett, míg a Mezőkövesd egygólos győzelmet aratott a Zalaegerszeg, a Kaposvár és a Puskás Akadémia ellen is.

https://www.facebook.com/DVTK1910/photos/a.169280436465033/2473671792692541/?type=3&theater

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Nebojsa Vignjevic
Az Újpest közleményben erősítette meg, hogy nem gondolkodik Nebojsa Vignjevic vezetőedző leváltásán.
Pécsi MFC
Szerződéshosszabbítás
Újabb megállapodást írt alá a PMFC-vel Helesfay Donát, a 33 esztendős, pécsi születésű és nevelésű hálóőr 2014 decemberében az élvonalban mutatkozott be az együttes kapujában - írja a klubhonlap.
Visszatérhet
Nenad Lukic
A szerb MozzartSport információi szerint a korábban a Honvédot erősített Nenad Lukic visszatérhet Magyarországra.
Tovább az összes átigazoláshoz