NB I: A Loki Szécsi-parádéval és a Diósgyőr kiütésével menekül a kiesés elől - videó

A vártnál kisebb csatát hozott a DVSC és a DVTK vasárnapi keleti rangadója.
Dudás Gábor 2020. június 21., vasárnap 22:57
A vártnál kisebb csatát hozott a DVSC és a DVTK vasárnapi keleti rangadója.
Szerző: Dudás Gábor 2020. június 21., vasárnap 22:57

I. félidő:

Valósággal állva hagyta ellenfelét a DVSC az első negyedórában. Adeniji a 3. percben ballal, 19 méterről még a jobb oldali kapufát találta telibe, de Szécsi Márk nagyjából hat perc alatt az egész meccset lerendezte.

A támadó előbb a 8. percben egy szép akció végén, Varga átadásást követően tört be a 16-oson belülre, majd külsővel a jobb sarokba pörgetett (1-0).

A 14. minutumban aztán egy remek egyéni akció végén bombázott 16-ról a léc alá, eközben Brkovic nem támadta meg, csak hátrált - nagy hiba volt (2-0).

A gólok után megszólalt az "Ébresztő!" a vendégtáborból, ami meg is tette kicsit a hatását. A 32. percben Kosicky remek robinzonáddal tolta ki a léc alól Kiss Tamás tekerését, majd a 35. percben Adenijinek kellett mentenie egy ravasz diósgyőri szögletnél a kapu előtt.

A 44. percben Varga Kevin a kaputól balra egyedül nézhetett fel, be is passzolta középre a labdát, de az érkező Memolla az utolsó pillanatban szögletre mentett Adeniji elől. De így is jött a harmadik Loki-gól: a 45. percben Tőzsér bal oldali beadása után Szatmári fejelt az ötösről a léc alá (3-0).

II. félidő:

A szünetben kettőt cserélő DVTK próbálta megnyomni a játékrész elejét, Tabakovic blokkolt lövésében és pláne Shestakov, a kapufán csattanó szabadrúgásában benne volt a szépítés.

Eközben Kiss Tamás a debreceni idegekkel is játszott picit. Szatmárit sárga lapot érően fel is húzta a fiatal támadó, majd Kosicky is elkapta a grabancát, de ekkor a fiatal diósgyőri kapta a lapot.

Olvastad már?
Videó: A Diósgyőr játékosát torkon ragadta a Loki kapusa - kétszer is felhúzta az ellenfelet
Kiss Tamás a vasárnapi bajnokin Szatmárit és Kosickyt is magára haragította, de a második esetnél már ő kapta a sárga lapot, hiába került szó szerint szorongatott helyzetbe.
Elolvasom

A 70. percben Polgár és Trujic akaszkodott össze a 16-os vonalánál, végül a Loki-csatár elbukott, Bognár pedig a 11-es pontra mutatott. Tőzsér biztos lábbal bombázta a kapu közepébe a büntetőt (4-0).

Nem sokkal később majdnem megszületett a diósgyőri becsületgól is, de Hasani lövését a gólvonalról kirúgta Szatmári.

A hajrában Ivanovski fordulásból leadott és védett lövése, majd kései kapufája, valamint Kusnyír a léc fölött elzúgó fejese okozott még izgalmat, gól azonban már nem született. A DVSC 4-0-s sikerével belekapaszkodott szinte az utolsó esélyébe és két pontra megközelítette a már bentmaradó helyen álló Paksot, illetve Újpestet.

OTP Bank Liga, 31. forduló:

DVSC - Diósgyőr 4-0 (Szécsi M., 8., 14., Szatmári 45., Tőzsér 71. - 11-esből)

A meccs minden fontos mozzanata itt!

Korábban:

Kaposvár - Kisvárda 1-2

Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Drazic országot válthat
Úgy tűnik, hogy a Mezőkövesdről távozó gólerős támadó, Stefan Drazic nem marad Magyarországon, ciprusi sajtóhírek szerint ugyanis az APOEL csaphat le rá.
Újpest
Csatárok és védők
Csatárokat és védőket is keresgetnek a lila-fehérek - ezt Bartosz Grzelak vezetőedző árulta el a klub sajtóeseményén.
Pécsi MFC
Aczél Zoltán
A Csakfoci úgy tudja, hogy minden bizonnyal az NB II-ből kiesett Pécsi MFC vezetőedzője lesz a Kozármislenytől távozó Aczél Zoltán.
Tovább az összes átigazoláshoz