Még megúszhatja a milliós MLSZ-büntetést a Diósgyőr vezetője

Szabó Tamás ügyét újratárgyalják.
Dudás Gábor 2017. február 3., péntek 11:30
Szabó Tamás ügyét újratárgyalják.
Szerző: Dudás Gábor 2017. február 3., péntek 11:30

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága január közepén hozott határozatában Szabó Tamást, a DVTK ügyvezetőjét 1 millió forint pénzbüntetés befizetésére kötelezte egy korábbi nyilatkozata miatt. Az akkori indoklás szerint az ügyvezető a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában részrehajlással vádolta meg az MLSZ Fegyelmi Bizottságának tagjait és játékvezető-ellenőröket.

 

Szabó jogi képviselője, dr. Dányi Szilárd azonnal jelezte három héttel ezelőtt, hogy fellebbezni fognak a szerintük megalapozatlan döntés és határozat ellen.

Csütörtökön az MLSZ fellebviteli bizottsága tárgyalta az ügyet és a következő döntést hozta. A szövetség közleménye:

"Az MLSZ Fellebbviteli Bizottsága a 2017. február 2. napján tartott ülésén hatályon kívül helyezte a FEB FEB-I- 89/2016-17. sz. határozatát Szabó Tamás sportszakember ügyében, és új eljárást rendelt el.

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) január 12-i ülésén tárgyalta Szabó Tamás (DVTK ügyvezető) fegyelmi ügyét, aki a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában részrehajlással vádolta meg az MLSZ Fegyelmi Bizottságának tagjait és a játékvezető-ellenőröket, az MLSZ vonatkozásában olyan tényre közvetlenül utaló kifejezéseket használt, amelyek alkalmasak arra, hogy az MLSZ működésével kapcsolatban a bizalmat megingassák, a FEB ezért 1.000.000 Ft pénzbüntetést szabott ki a sportvezetőre."

Tedd okostelefonod főképernyőjére a csakfoci-t - kattints ide!

 
 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Fradi
Ben Romdhane
Az egyiptomi Al-Ahly továbbra is leigazolná Mohamed Ali Ben Romdhane-t, a felek egyelőre szóban egyeztetnek az esetleges klubváltásról.
Tovább az összes átigazoláshoz