Korábbi Dortmund- és Olympiakosz-csatár Diósgyőrben - hivatalos

Nikolaosz Ioannidiszt szerződtette a DVTK.
Dudás Gábor 2017. július 6., csütörtök 14:29
Nikolaosz Ioannidiszt szerződtette a DVTK.
Szerző: Dudás Gábor 2017. július 6., csütörtök 14:29

Görög támadót igazolt a DVTK: Nikolaosz Ioannidisz Németországban született, majd Görögországban ismerkedett meg a labdarúgás alapjaival - számolt be a dvtk.eu.

A "Nikosz" becenévre támadó a Pandramaikosz csapatában kezdte a pályafutását.

2012-ben igazolta le az Olimpiakosz, melyben 2013. április 18-án debütált csereként a görög kupában. 2013 nyarán, 18 éves korában a német harmadosztályú Hansa Rostock vette egy évre kölcsön, ahol 30 találkozón 6 alkalommal vette be az ellenfelek hálóját, majd a holland élvonalbeli PEC Zwolle játékosa lett, ugyancsak kölcsönben, és bár kevesebb szerepet kapott a vártnál, egy mérkőzésen pályára lépett az Európa Ligában is.

2015-ben Dortmundba került, ahol a második számú csapatban 23 találkozón két gólt szerzett. 2016 telén a görög élvonalbeli Aszterasz Tripolisz megvásárolta a játékjogát. Első évében a bajnokságban 10 mérkőzésen kétszer, a tavalyi évben a bajnokságban 26 mérkőzésen négyszer, a kupában hét meccsen két alkalommal volt eredményes.

A DORTMUNDI FILOZÓFIA IS DÖNTÖTT A LEIGAZOLÁSÁBAN

- Nikolaosz Ioannidisz egy fiatal, görög támadó, aki többek között Németországban, a Borussia Dortmundnál nevelkedett - mondta el Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója. - Mivel tudom, hogy Dortmundban is ugyanazt a filozófiát próbálták megvalósítani, mint amit mi is szeretnénk, ez volt az egyik döntő tényező a leigazolása előtt. Személyében egy olyan csatár érkezik hozzánk, aki azokat a játékelemeket, amiket mi kérünk, már ismeri, a korábbi tapasztalatai alapján újra fel tudja majd frissíteni, és biztos vagyok abban, hogy nagy hasznunkra lesz.

- Örülök, hogy itt lehetek - tette hozzá Nikolaosz Ioannidisz. - Amikor Bódog Tamással beszéltem, úgy tűnt, hogy nagyon bíznak bennem és azt mondták, engem szeretnének a csapatba. Ekkor egyeztettem a családommal és a menedzseremmel, majd úgy döntöttünk, hogy ez egy jó lehetőség lenne számomra. Szeretnék keményen dolgozni, fejlődni és segíteni csapatnak a céljaink elérésében. Az én célom az, hogy sok gólt rúgjak, és a lehető legelőkelőbb helyen végezzünk a tabellán. A legjobbat akarom kihozni magamból. Nagyszerű dolog a szurkolókat a pálya mellett tudni, és érezni, hogy támogatják a csapatot minden mérkőzésen. Láttam, hogy Diósgyőrben ez hétről-hétre így van. Még egyszer mondom, nagyon örülök, hogy itt lehetek.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Profi szerződés
Profi szerződést kötöttek 16 éves támadójukkal, az U17-es válogatott Egri Imrével, aki már a klub U19-es együttesében bizonyít.
U Craiova 1948
Giovanni Costantino
Giovanni Costantino októberben lett az FC U Craiova 1948 vezetőedzője, azonban most távozik a román klubtól.
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Tovább az összes átigazoláshoz