Durva: Törött kézzel játszott a DVTK-játékos a Fradi ellen

Igazi hősként, kéztöréssel játszotta végig a Fradi elleni második félidőt a DVTK hátvédje. Eperjesi Gábor kézközépcsonttörést szenvedett.
Csakfoci Admin 2018. március 5., hétfő 15:20
Igazi hősként, kéztöréssel játszotta végig a Fradi elleni második félidőt a DVTK hátvédje. Eperjesi Gábor kézközépcsonttörést szenvedett.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. március 5., hétfő 15:20

Hosszú idő után a kezdőcsapatban kapott helyet a DVTK hátvédje, Eperjesi Gábor. A 24 éves játékos úgy játszotta végig a Fradi ellen 2-1-re megnyert bajnokit, hogy az első félidő lefújása előtt nem sokkal, esés következtében kézközépcsonttörést szenvedett.

Sajnos a mérkőzés hevében összeszedtem egy kisebb sérülést, eltört a kézközépcsontom, de végigjátszottam a szombati Ferencváros elleni találkozót – kezdte Eperjesi az M4 Sport Góóól!2 című műsorában. – Az egyik ferencvárosi játékossal ütköztem a 40. percben az oldalvonal mellett és sajnos pont a bal karomra estem rá. Éreztem meccs közben is a fájdalmat, de nem foglalkoztam vele. Vasárnap reggel röntgenezték meg a kezem, majd begipszelték. Ma már léteznek speciális rögzítések, amik lehetővé teszik a játékot, ezért nagyon bízom benne, hogy pályára tudok lépni szombaton a Videoton ellen.

Tippelj és nyerj a Videoton-Diósgyőr találkozóval!

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz