Horváth F. óriási dicsérete: „Magyarország öt legjobb játékosában biztos benne van”

A Diósgyőr vezetőedzőjét olyan élmény is érte az edzőtáborozás alatt, ami elkeserítette.
Budai László 2017. február 1., szerda 10:41
A Diósgyőr vezetőedzőjét olyan élmény is érte az edzőtáborozás alatt, ami elkeserítette.
Szerző: Budai László 2017. február 1., szerda 10:41

Befejeződött a DVTK spanyolországi edzőtábora. Horváth Ferenc számos tapasztalattal lett gazdagabb, a miskolciak vezetőedzője a visszatérő sérültekről és az új játékosokról is beszélt a DVTK TV-nek.

- Hatalmas erősítés, hogy Ugrai és Karan egészséges. Utóbbi nagyon komoly konkurenciát jelent a belső védőknek, Ugrai pedig Magyarország öt legjobb játékosában biztos, hogy benne van. Az újak közül Busai könnyebben akklimatizálódott, hiszen ő egy olyan fajta ember, akit ha felhúznak, akkor a meccs végig megy. Fülöp és Szarka másfajta egyéniségek, kicsit visszahúzódóbbak, az ilyen típusú játékosoknak kicsit több időre van szükségük, hogy a csapatban aktívan részt tudjanak venni. Próbálkozik mindkettő a beilleszkedéssel, de az ő esetükben ez kicsit lassabban megy.

A DVTK kikapcsolódásképp a helyszínen tekintette meg a Villarreal-Granada spanyol bajnoki összecsapást.

- A spanyol bajnokit nézni egyben nagyon felemelő érzés, másrészt viszont eléggé elkeserítő, mert az ember közelről szembesül azzal, milyen óriási távolság van a két ország futballja között. Úgyhogy vegyes érzelmeim voltak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz