Hivatalos: A Diósgyőr megvásárolta az Újpest játékosát

Nagy Tibor a lila-fehérektől a miskolciakhoz szerződött.
Budai László 2017. február 8., szerda 12:13
Nagy Tibor a lila-fehérektől a miskolciakhoz szerződött.
Szerző: Budai László 2017. február 8., szerda 12:13

A Diósgyőr hivatalos honlapján jelentette be, hogy kivásárolta szerződéséből az Újpest védőjét, Nagy Tibort. A játékos szerdán már a miskolciakkal edzett.

- Nagy Tibor leigazolásával szerettük volna a Lázár Pál távozásával keletkező űrt pótolni - mondta Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója a dvtk.eu-nak. - Tulajdonosunk hozzájárulása nélkül nem sikerült volna leigazolnunk, ezért ezt ezúton is köszönjük. Egy megfelelően agresszív, jól védekező játékosról van szó, aki a statisztikai mutatók alapján, a saját posztján a legjobb magyar játékosok között található. Vezetőedzőnk korábban már dolgozott vele, így az ő érkezése is közös döntés volt. Bár korábban alkalmanként játszott a jobb oldalon támadóként is, alapvetően jobb oldali védő pozícióban számolunk vele. Az ő leigazolásával egyértelműen a védelem megerősítése volt a célunk.

 

A játékos így kommentálta klubváltását.

- Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy kivásároltak az élő szerződésemből - mondta Nagy Tibor. - Nagyon örülök, hogy itt lehetek és próbálom majd meghálálni a bizalmat. Előrefelé szeretnék tekinteni a tabellán, a DVTK pedig még a kupában is áll, ezért szeretnék ott is minél messzebb jutni a csapattal. Nem szoktam ígérgetni, a pályán szeretném bebizonyítani, hogy megérte engem kivásárolni a szerződésemből, a sikerért én mindent meg fogok tenni.

Nagy Tibor és a Diósgyőr a hétvégén már a Magyar Kupában bizonyíthat, a Cegléd legyőzése 1,55-szörös pénzt hozhat.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
A lengyel másodosztályú - de kupagyőzelme miatt az EL-ben induló - Wisla Krakówhoz utazott orvosira a jelenleg szabadon igazolható, legutóbb Újpesten szerepelt Kiss Tamás. (NSO)
Fehérvár FC
Mi lesz Fiola Attilával?
Továbbra sem dőlt el, hol folytatja pályafutását Fiola Attila. Az 59-szeres válogatott védő szerződése június 30-án lejárt, így jelenleg szabadon igazolható. (nso.hu)
Vasas/Szentlőrinc
Két fiatalt kölcsönadtak
A Vasastól érkezik kölcsönben az NB II-es Szentlőrinchez Rab Boldizsár és Szabó Benjámin. Előbbi védekező középpályásként, utóbbi jobb oldali szélső védőként vethető be.
Tovább az összes átigazoláshoz