Hátrányból fordított és nyert a Diósgyőr az utolsó edzőmeccsén - videó

A Diósgyőr az utolsó edzőmeccsén hátrányból fordítva, 2-1-re legyőzte az ukrán Csornomorec Odesszát a törökországi edzőtáborozása során.
Csakfoci Admin 2019. január 24., csütörtök 12:19
A Diósgyőr az utolsó edzőmeccsén hátrányból fordítva, 2-1-re legyőzte az ukrán Csornomorec Odesszát a törökországi edzőtáborozása során.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. január 24., csütörtök 12:19

Diósgyőr - Csornomorec Odessza 

A Diógyőr utolsó törökországi felkészülési mérkőzésén, az Odessza elleni találkozón az ukránok léptek fel kezdeményezőbben, hiszen a 15. percben megszerezték a vezetést: egy szöglet után Bukrán a mezőnybe öklözte a labdát, ami Morozenkóhoz került, aki a tizenhatoson kívülről a kapu közepébe bombázott (0-1). A folytatásban diósgyőriek helyzeteket dolgoztak ki, és próbálkoztak az egyenlítéssel, de ez nem jött össze, így maradt az első félidőben az 1-0-ás Odessza vezetés.

A fordulás után két gólt szereztek a miskolciak: A 60. percben Hasani ugratta ki Bárdost, aki egyedül állt szemben a kapussal és nem hibázott (1-1). Az egyenlítő gól után nem sokkal négyet cserélt Fernando Fernández vezetőedző, majd a 80. percben megfordította a mérkőzést a Diógyőr: Bacsa tört be a tizenhatoson belülre, ott szabálytalankodtak vele szemben, a játékvezető büntetőt ítélt. A labda mögé Vernes állt, aki laposan a bal alsó sarokba rúgta a labdát (1-2).

A hátralévő percekben még Bárdos ugrott ki a leshatáron, de a lövését az ukrán kapus fogta, így maradt a 2-1-es diósgyőri győzelem.

A mérkőzés összefoglalója

https://youtube.com/watch?v=HbGHguQIyKI

Felkészülési mérkőzés (Törökország):

Diósgyőr – Csornomorec Odessza 2-1 (Bárdos 60., Vernes 81. - büntetőből, ill. Morozenko 15.)

Diósgyőr: Bukrán – Brkovics, Karan, Tamás – Sesztakov (Eperjesi, 70.), Márkvárt, Mazalovic (Vernes, 70.), Szabó B., Juhar (Bárdos 46.) – Mihajlovics (Bacsa, 70.), Hasani (Tajti, 70.)

Csornomorec Odessza: Litovchenko - Mischenko, Hrachov, Trubochkin, Ryzhuk, Savchenko, Morozenko, Leonov, Chornii, Semeniv, Koval

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Szerződéshosszabbítás
A Fradi meghosszabbította a 21 éves Katona Bálint szerződését.
Leverkusen
Bősze Levente
Újabb magyar utánpótlás-válogatott játékos igazolhat külföldre: a Bundesligában listavezető Bayer Leverkusenhez szerződhet a 2009-es születésű Bősze Levente. (twitter.com/wonderkidshun)
U21-es válogatott
Szélesi Zoltán
Beigazolódott a Csakfoci korábbi értesülése: Szélesi Zoltán veszi át az U21-es magyar válogatott irányítását.
Tovább az összes átigazoláshoz