Dráma a Honvéd-DVTK hajrájában: Másfél percen belül háromszor villant a piros - videó

A 92. perc után kellett elhagynia a játékteret a vendégek részéről Mirko Ivanovskinak és Feczkó Tamásnak, míg a hazaiak mesterét, Giuseppe Sanninót is az öltözőbe küldte Pintér Csaba játékvezető.
Csakfoci Admin 2019. november 10., vasárnap 10:39
A 92. perc után kellett elhagynia a játékteret a vendégek részéről Mirko Ivanovskinak és Feczkó Tamásnak, míg a hazaiak mesterét, Giuseppe Sanninót is az öltözőbe küldte Pintér Csaba játékvezető.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. november 10., vasárnap 10:39

Pattanásig feszültek az idegek az OTP Bank Liga 12. fordulójának szombat esti mérkőzésén. A Honvéd-DVTK meccs 92. percében a csereként beálló Mirko Ivanovski durvaságát büntette második sárga lappal a játékvezető, majd nem sokkal később a negyedik játékvezetőhöz indulatosan szóló Feczkó Tamást, és a meccsen második (az idényben hetedik) sárgáját begyűjtő Giuseppe Sanninót is az öltözőbe küldte.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a Honvéd mestere, Giuseppe Sannino megszólalt az esettel kapcsolatban.

- Én egy vulkanikus alkat vagyok, és hadd szögezzem le, amikor szenvedélyes vagyok a kispad előtt, sohasem a játékvezetők ellen érvelek.  Tisztelem a játékvezetőket és tisztelem az ellenfelet is. Edzőként ugyanakkor mindent bele kell adnom, hogy segítsem a játékosaim. Sajnos itt a szabályokat rigorózus módon követik. Amikor Olaszországban is eltiltottak, mindig a technikai zónát átléptem, elnézést szeretnék emiatt kérni. Semmi bajom a játékvezetőkkel, és a tartalékbíróval sincs problémám.

Feczkó Tamás is egyetértett edzőtársával abban, hogy a felfokozott hangulat miatt lehetett volna elnézőbb a bírói stáb.

- A kiállításommal kapcsolatban a negyedik játékvezetőtől kell megkérdezni, mi történt. Nem biztos, hogy a negyedik játékvezetőnek mindent meg kell hallania. Úgy gondolom, ha a 92. percben elveszítem az egyik meghatározó támadójátékosomat egy kiállítás miatt, akkor mindkét edző felfokozott hangulatban van a mérkőzés végén.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Légiósok
Németh Szabolcs
Az osztrák negyedosztályú ASK Kohfidisch vezetőedzője lett Németh Szabolcs, a Haladás, a Dorog és a Soproni VSE korábbi trénere.
Kisvárda
Mario Ilievski
Két élvonalbeli csapat is érdeklődik Mario Ilievski iránt, aki a Várda kiesése esetén bizonyos feltételekkel távozhat a klubtól. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz