Diósgyőr: Mégsem költöznek át a legnagyobb riválishoz

Nem Nyíregyházán fogadhatja bajnokin a Haladást a DVTK.
Dudás Gábor 2016. november 8., kedd 8:48
Nem Nyíregyházán fogadhatja bajnokin a Haladást a DVTK.
Szerző: Dudás Gábor 2016. november 8., kedd 8:48

A stadionbontás (és építés) miatt otthon nélkül maradt Diósgyőr mostantól kezdve albérletben kénytelen játszani hazai összecsapásait. Ahogy arról a boon.hu cikke beszámol, a klub ügyvezetője, Szabó Tamás a néhány nappal ezelőtt megtartott sajtótájékoztatóján arról beszélt, a gárda többnyire Mezőkövesden fogja vívni összecsapásait, ám lehet más helyszín is, amikor ütközés van a két együttes programjában.

November 19-én, a 16. fordulóban például a DVTK-nak és a Mezőkövesdnek is otthoni találkozót kell játszania (előbbinek a Haladással, utóbbinak a Videotonnal, emiatt a miskolciaknak új ideiglenes megoldást kellett találniuk, így esett a választás Nyíregyházára.

A megyei lap azonban úgy értesült, hogy a Diósgyőr mégsem a szabolcsi megyeszékhelyen, hanem Debrecenben, a Nagyerdei Stadionban fogadja majd a szombathelyieket jövő szombaton 15.30-tól, mivel a nyírségi létesítményben bizonyos biztonsági berendezések hiányoznak (például a kamerák, amiket az NB III-ba való kizárás után leszereltek).

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz