Fotó: 2x45.info

Diósgyőr: Horvát válogatott játékos is a kiszemeltek között

A csakfoci.hu információi szerint Mario Maloca neve is szerepel a DVTK erősítési terveiben, de kérdéses, hogy továbbra is ilyen aktív marad-e az átigazolási piacon a klub.
Nyikes Zoltán 2021. január 8., péntek 12:34
Fotó: 2x45.info
A csakfoci.hu információi szerint Mario Maloca neve is szerepel a DVTK erősítési terveiben, de kérdéses, hogy továbbra is ilyen aktív marad-e az átigazolási piacon a klub.
Szerző: Nyikes Zoltán 2021. január 8., péntek 12:34

Igencsak eseménydús időszakot tudhat maga mögött a Diósgyőri VTK, amely háza táján akár az is előfordulhat, hogy a következő napokban sem lesz unalmas az élet.

A miskolci klub hivatalosan eddig három játékos érkezését jelentette be - csütörtökön pedig beszámoltunk arról is, hogy egy közel kétméteres védővel is erősíthetnek -, így az sem lenne meglepő, ha végleges lenne a DVTK kerete, ám úgy tudjuk, hogy

a klub kiszemeltjei között szerepel még a lengyel első osztályú Lechia Gdansk egyszeres horvát válogatott védője, Mario Maloca is.

A következő napokban valószínűleg eldől, hogy számít-e rá a csütörtökön kinevezett új Diósgyőr-edző, Zoran Zekic.

A 31 éves játékossal kapcsolatban a trojmiasto.pl lengyel lap azt írja, hogy nem szerepel a vezetőedző elképzeléseiben, már a tartalékcsapattal edz, és közölték vele, hogy kereshet magának új csapatot. Maloca korábban hét éven keresztül játszott a Hajduk Splitben, amellyel kétszer Horvát Kupa-győzelmet is ünnepelhetett, de 58 mérkőzésen szerepelt a Bundesliga 2-ben szereplő Fürthben is.

Olvastad már?
NB I: A Fradi hallgat, a Vidi Palkóra esküszik, a Diósgyőr izomból tolja - megmondjuk a "tutit" az eddigi igazolásokról
Átigazolási erősorrend az NB I-ben, avagy így igazoltak eddig a csapatok - tabellával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Körmendi Kevin
Körmendi Kevin 2025 nyaráig szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. A 21 éves hátvéd jelenleg az Aqvital FC Csákvár színeiben szerepel kölcsönben.
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Nyíregyháza
Visinka Ede
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Nyíregyháza közös megegyezéssel szerződést bontott Visinka Ede vezetőedzővel.
Tovább az összes átigazoláshoz