Fotó: www.rakoczifc.hu/Pesti Tamás

Diósgyőr: Az NB I-es csapat házi gólkirály-jelöltje érkezhet - az MK-döntősből is vannak kiszemeltek

A csakfoci.hu úgy értesült, hogy Feczkó Tamás együttesében folytathatja pályafutását a sereghajtó somogyiak támadója, Ádám Martin.
Nyikes Zoltán 2020. június 26., péntek 14:32
Fotó: www.rakoczifc.hu/Pesti Tamás
A csakfoci.hu úgy értesült, hogy Feczkó Tamás együttesében folytathatja pályafutását a sereghajtó somogyiak támadója, Ádám Martin.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. június 26., péntek 14:32

Hatalmas meglepetésre jutott fel tavaly az élvonalba a Kaposvári Rákóczi, amely javarészt a másodosztályban ezüstérmet szerző kerettel vágott neki az NB I-nek is. A somogyiak így egyértelműen a bennmaradást tűzték ki célul, ez végül nem sikerült, az egyik legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtó játékosuk, a házi góllövőlistát öt találattal vezető Ádám Martin azonban könnyen elképzelhető, hogy marad az élvonalban.

Honlapunk információja szerint a korábbi utánpótlás-válogatott támadó nagy valószínűség szerint a Diósgyőri VTK-ban folytathatja pályafutását,

ám akadályt jelenthet, hogy a játékos élő szerződéssel rendelkezik a Kaposvárnál, amelynek így átigazolási díjat kellene fizetnie a miskolciaknak.

Úgy tudjuk, Ádámot az NB II-es Szeged-Csanád Grosics Akadémia is kiszemelte, ám a legmagasabb osztályban való szereplés döntő faktor lehet a választásában.

csakfoci.hu továbbá úgy értesült, hogy a Diósgyőr jelöltjei között szerepel a megyei rivális Mezőkövesd Zsóry FC két játékosa, Vajda Sándor - aki korábban már dolgozott együtt Feczkó Tamás vezetőedzővel Balmazújvárosban -  és Szeles Tamás is.

Ugyan mindkét labdarúgóval az előző hónapban hosszabbított szerződést a kövesdi klub - előbbivel 2022, utóbbival 2023 nyaráig -, ám Szeles a bajnokság újraindulását követő meccsdömpingben is csak két találkozón kapott lehetőséget, összesen pedig háromszor lépett pályára a mostani idényben, míg Vajda csupán 8-szor volt a kezdőcsapat tagja a szezon során, így a több játéklehetőség reményében előfordulhat, hogy váltásra szánják el magukat.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Neked ajánljuk
Átigazolások
Gyirmót
Ketten távozhatnak
Honlapunk úgy értesült, hogy Soltész Dominik és Kovács Milán is távozik az NB II-es Gyirmót csapatától, utóbbi játékos pedig a Budapest Honvéd színeiben folytathatja.
Újpest/DVSC
Baranyai Nimród
A Debreceni VSC U21-es válogatott jobbhátvédjével, Baranyai Nimróddal pótolhatja az Újpest a kölcsönjátéka után Zalaegerszegre visszatérő Huszti Andrást. (nso.hu)
Újpest
Mészöly Géza
Hivatalossá vált, hogy nem hosszabbítják meg Mészöly Géza vezetőedző lejáró szerződését.
Tovább az összes átigazoláshoz