Fotó: www.metrosport.gr

Diósgyőr: Argentin játékos érkezhet a középpályára

A 28 éves játékos legutóbb a görög első osztályban játszott, ahol a szerződése lejárt, így ingyen érkezhet a miskolciakhoz.
Nyikes Zoltán 2020. augusztus 10., hétfő 17:31
Fotó: www.metrosport.gr
A 28 éves játékos legutóbb a görög első osztályban játszott, ahol a szerződése lejárt, így ingyen érkezhet a miskolciakhoz.
Szerző: Nyikes Zoltán 2020. augusztus 10., hétfő 17:31

Honlapunkon is idéztük néhány nappal ezelőtt Feczkó Tamás M1-nek adott nyilatkozatát, amiben a Diósgyőri VTK vezetőedzője elmondta, egy védekező középpályást és egy belső védőt szeretnének igazolni, a tárgyalások pedig nagyon jól haladnak.

A boon.hu-hoz hasonlóan a csakfoci.hu is úgy értesült, hogy

a védekező középpályás posztra nagy valószínűség szerint a 28 éves argentin játékos, Augusto Max érkezhet,

aki legutóbb a görög élvonalbeli Volosz NPS-t erősítette, a lejárt szerződését pedig nem hosszabbították meg, így szabadon igazolhatóként szerezheti meg őt a DVTK.

A Transfermarkt által 300 ezer euróra becsült labdarúgó a görögországi kalandja előtt hazájában megfordult a másodosztályú Quilmes Atlético Club, a CD Juventud Unida és a Club Atlético San Martín együtteseiben is.

TOVÁBBI EXKLUZÍV HÍREKÉRT KÖVESD A CSAKFOCI.HU-T A FACEBOOKON IS:

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Kuznyecov Szergej
A csakfoci.hu számolt be először arról vasárnap, hogy Kuznyecov Szergej az egyik jelölt a győri kispadra. A Kisalföld ezúttal azt írja, hogy csütörtökön Győrben járt Kuznyecov és az ETO vezetőivel tárgyalt.
Kecskemét
Horváth Krisztofer
A Torino technikai igazgatója, Davide Vagnati kéthetente érdeklődik magyar válogatott kölcsönjátékosuk felől - állítja a futballista ügynöke. (TMW)
Újpest
Tim Hall
Az Újpest és Tim Hall közös megegyezéssel szerződést bontott. A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre. Első félszezonjában 14 meccsen lépett pályára, míg a mostani évadban 15 NB I-es találkozón.
Tovább az összes átigazoláshoz