A DVTK „edzőmentő” csatára : „Teljes mellszélességgel Horváth Ferenc mögött állunk”

Ugrai Roland azt is elárulta, mikor tért volna vissza, ha nincs óriási bajban a csapata.
Budai László 2016. november 23., szerda 13:38
Ugrai Roland azt is elárulta, mikor tért volna vissza, ha nincs óriási bajban a csapata.
Szerző: Budai László 2016. november 23., szerda 13:38

Ugrai Roland sérülése után győztes góllal tért vissza a Diósgyőrbe, amivel nemcsak fontos három pontot szerzett, de minden bizonnyal Horváth Ferenc vezetőedző állását is megmentette. A diósgyőri tréner ugyanis jó eséllyel távozott volna, ha csapatának nem sikerül legyőznie a Haladást. Ugrai Roland különleges találatáról is mesélt a dvtk.eu-nak.

- Szép éveket töltöttem az Illés Akadémián, soha nem fogom elfelejteni, de nem készültem külön a Haladás ellen, ennél két, sokkal fontosabb gondolat járt a fejemben. Rengeteget kihagytam, mindenki azt kérdezte tőlem, mikor láthat ismét a pályán, számomra maga a játék jelentette az elsődleges motivációt. A másik, hogy miként a szurkolók, úgy mi, játékosok is teljes mellszélességgel Horváth Ferenc mögött állunk, öröm vele dolgozni, és szeretnénk folytatni a megkezdett munkát. Ha nem így szerepel a csapat, akkor lehet, csak januárban térek vissza, de a sok sérült miatt jeleztem Ferinek, hogy amennyiben számít rám, szeretnék segíteni a csapatnak. Ő pedig megadta a bizalmat.

A támadó emlékezetes gólöröméről is beszélt: Ugrai hatalmas sprintet vágott ki a kispad felé…

- Mivel a hosszabbításban jártunk, sejteni lehetett, hogy győztes gólt szereztem, nekünk pedig égető szükségünk van a pontokra. Együtt van a csapat, szeretünk ezzel a stábbal dolgozni, úgy gondoltam, örüljünk együtt a gólnak, a győzelemnek is.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz