A Diósgyőr visszavonuló védője: "Már inkább az öltözőben tudtam a csapat hasznára lenni"

Dejan Karan 2016-ban érkezett Diósgyőrbe, és hat éven keresztül viselte a DVTK mezét. Most úgy érezte, itt a vége a karrierjének.
Privacsek András 2022. május 29., vasárnap 13:11
Dejan Karan 2016-ban érkezett Diósgyőrbe, és hat éven keresztül viselte a DVTK mezét. Most úgy érezte, itt a vége a karrierjének.
Szerző: Privacsek András 2022. május 29., vasárnap 13:11

- Én sem leszek már fiatalabb, és ugyan 34 évesen még sokan a csapatuk húzóemberei, de a legutóbbi sérülésemet követően az utóbbi másfél évben már alig játszottam - kezdte Dejan Karan a dvtk.eu-nak. - Sokat szenvedtem a térdemmel, és miután megműtöttek, már inkább az öltözőben tudtam a csapat hasznára lenni, és ott igyekeztem is minden tőlem telhetőt megtenni. Ha pedig pályára léptem, akkor kizártam minden fájdalmat, és csak a győzelemre koncentráltam.
És hogy miért most? Jelként tekintettem a szerződésem kifutására egy olyan klubnál, ahol hat évet töltöttem el, minden egyes nap örömmel jöttem edzeni, és mindig vártam a meccseket. Nagyszerű embereket ismertem meg a csapattársaimban, a stábtagok között és a klubházban is. Ez idő alatt Miskolc a második otthonommá vált.

Most azonban lejárt a szerződésem, és nem szerettem volna máshová igazolni.

- Még képlékeny a jövő, de az biztos, hogy profi szinten abbahagyom, és jelenleg azt sem tervezem, hogy levezetésként az amatőrök között játsszak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Honvéd / Kisvárda
Lazar Cirkovic
A Magyarországon eltöltött két év után a szerb Lazar Cirkovic úgy döntött, hogy új kihívást keres távol az NB I-től és otthonától.
Tovább az összes átigazoláshoz