Fotó: fradi.hu

Csercseszov két Fradi-játékos távozásáról beszélt: “Ha mindketten elmennek, lehet, hogy lesz egy érkezőnk”

A Fradi orosz vezetőedzője elismerte, hogy török klubok érdeklődnek két játékosa iránt. Csercseszov így minden bizonnyal Franck Boli és Samy Mmaee esetleges eligazolásáról beszélt.
Budai László 2022. augusztus 20., szombat 14:00
Fotó: fradi.hu
A Fradi orosz vezetőedzője elismerte, hogy török klubok érdeklődnek két játékosa iránt. Csercseszov így minden bizonnyal Franck Boli és Samy Mmaee esetleges eligazolásáról beszélt.
Szerző: Budai László 2022. augusztus 20., szombat 14:00

A Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov a sport-express.ru oldalnak adott interjújában beszélt arról, hogy Fortune Bassey Csehországba szerződése után is vannak még a játékosaiért érdeklődések. Az orosz mester két török ajánlatot említett, és az elmúlt hetek külföldi sajtóértesüléseiből elég valószínűnek tűnik, hogy Franck Boli esetleges Gaziantepbe, valamint Samy Mmaee Besiktasba szerződéséről nyilatkozott.

- A ferencvárosi játékosokra van kereslet, a mi feladatunk nemcsak az, hogy vásároljunk, hanem az is, hogy eladjunk, ezzel megtöltsük a klub kasszáját. Az egyik játékosunk számunkra kedvező feltételekkel a Viktoria Plzenhez ment kölcsönbe.

Emellett a török csapatok komoly érdeklődést mutatnak még két labdarúgónk iránt. Ha mindkét átigazolás megtörténik, akkor lehet, hogy lesz nekünk is egy új érkezőnk.

Olvastad már?
A Shamrock középpályása elámult a Fraditól: “Otthon ilyet nem igazán látni”
A Shamrock középpályása, Gary O’Neill elárulta, miért volt különösen nehéz a Ferencváros ellen játszaniuk.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz