Fotó: fradi.hu

Csercseszov: "Bosszús vagyok, de nem először és nem is utoljára" - ezt várják a főszereplők

A Paks - Puskás és a Ferencváros - DVSC mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga 10. fordulója.
Privacsek András 2022. október 9., vasárnap 14:05
Fotó: fradi.hu
A Paks - Puskás és a Ferencváros - DVSC mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga 10. fordulója.
Szerző: Privacsek András 2022. október 9., vasárnap 14:05

Paksi FC - Puskás Akadémia, 15:30

Hahn János (a Paks támadója): - Nagyon nehéz mérkőzés lesz. Szeretnénk ugyanakkor megtartani a jó formánk ellenük is, amit az utóbbi mérkőzéseink alkalmával elkaptunk. Fontos lenne egy újabb győzelem, ami még tovább lökne bennünket pozitív irányba. (paksifc.hu)

Artem Favorov (a Puskás Akadémia középpályása): - A Paks ellen legutóbb gólt lőttem, de könnyű dolgom volt, mert kitűnő passzt kaptam. Jó meccsünk volt, de általában mindig megszenvedünk a Paks ellen. A Paks kemény ellenfél, új edzőjük van, akit jól ismerek, a stílusuk kicsit megváltozott. Nagy motivációval, odafigyeléssel begyűjthetjük a három pontot, annak ellenére, hogy Pakson hagyományosan nehéz dolgunk van. Megvannak az erősségeik, de a gyengéik is, ezeket kell kihasználnunk. A 100 százalékos koncentráció a legfontosabb, ha ez meglesz, idegenben is jó eredményt érhetünk el. (pfla.hu)

Ferencváros - DVSC, 18:00

Sztanyiszlav Csercseszov (Ferencváros): - Csütörtök este nem meccset játszottunk, hanem kikaptunk Belgrádban. Persze, bosszús vagyok, de nem először és nem is utoljára. Alaposan kielemezzük majd, hogy mi és hogyan történt csütörtök este. De a foci az ilyen, a munkának viszont mennie kell tovább. Aki a pályán volt a zvezda ellen, az regenerált, míg a többieknek egy pörgős edzést vezényeltem péntek délelőtt. A jövőbe kell tekintenünk, amelynek a következő állomása a Debrecen elleni bajnoki meccs.Új szakmai stábbal és egy-egy bajnoki, illetve MOL Magyar Kupában elért sikerrel jönnek hozzánk, de ezt figyelmen kívül kell hagynunk, csak magunkra kell koncentrálnunk. Szombaton videón is kielemeztük az ellenfelet, hogy a pálya mely területén kell rájuk kiemelten figyelni. Illetve megnéztük, hogy a mi csapatunkból ki, milyen állapotban van a csütörtöki meccs és az edzések után. Mindezeket figyelembe véve döntünk majd arról, hogy ki léphet pályára vasárnap. (fradi.hu)

Srdjan Blagojevic (DVSC): - Tudom, hogy jelen pillanatban a Ferencváros a legerősebb csapat Magyarországon. Viszont mondtam a játékosoknak, hogy elsősorban magunkra kell fókuszálnunk, bíznunk kell egymásban és az eddig elvégzett munkánk eredményességében. Reméljük, hogy nyerni fogunk, az viszont biztos, hogy harcolni fogunk a győzelemért. (dvsc.hu)

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Callum Styles
Angol sajtóhírek szerint valamivel több mint 2 millió fontos kivásárlási záradék szerepel Callum Styles szerződésében.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Tovább az összes átigazoláshoz