Bognár távozott a Fraditól, az új klubja is megvan - hivatalos

A Fradinál mellőzött középpályás elhagyta a zöld-fehéreket, de marad az NB I-ben. A kiesés elleni harcban kell segítenie csapatát.
Budai László 2017. december 22., péntek 14:38
A Fradinál mellőzött középpályás elhagyta a zöld-fehéreket, de marad az NB I-ben. A kiesés elleni harcban kell segítenie csapatát.
Szerző: Budai László 2017. december 22., péntek 14:38

Az NB I-es Mezőkövesd hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Ferencváros középpályását, Bognár Istvánt, aki 2018 nyaráig írt alá.

Bognár a 2012-2013-as, illetve a 2013-2014-es szezonban már volt a klub játékosa, akkor 53 bajnoki (NBI, NBII) mérkőzésen 11 gólt szerzett.


Fotó: www.mezokovesdzsory.hu

A 175 cm magas, 26 éves középpályás azóta megfordult a DVTK csapatában is, Mezőkövesdre a Ferencvárostól érkezik, ahol pontosan egy évig szerepelt. A Fradinál azonban Thomas Doll mellőzte őt, így nem meglepetés, hogy új klub után nézett.

- Könnyen ment a megegyezés, ugyanis kellemes emlékeim vannak a klubról – nyilatkozta Bognár. - Minden erőmmel azon leszek, hogy a csapatot segítsem a bennmaradásért folytatott harcban. Amikor elmentem, még nem volt kész a stadion, azóta ellenfélként jártam itt, és nagyon tetszik ez a kis hangulatos ékszerdoboz. Remélem sok örömöt tudok majd okozni a lelkes mezőkövesdi közönségnek.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr
Marko Rakonjac
Sajtóhírek szerint a montenegrói támadó a DVTK-hoz tart.
Puskás Akadémia
Batik Bence
Nem hosszabbítanak vele szerződést.
Újpest/Honvéd
Kaczvinszki átigazolhat
A Csakfoci információi szerint a lila-fehérek a Honvéd 18 éves védőjével, Kaczvinszki Dominikkal erősítenének.
Tovább az összes átigazoláshoz