Fotó: honvedfc.hu

A ZTE közleményben reagált Moniz büntetésére: "A játékosok és a klub munkatársai is a vezetőedző mellett állnak"

Dragóner Attila sportigazgató bízik benne, hogy megerősödve kerülnek ki a jelenlegi helyzetből.
Budai László 2022. október 26., szerda 9:44
Fotó: honvedfc.hu
Dragóner Attila sportigazgató bízik benne, hogy megerősödve kerülnek ki a jelenlegi helyzetből.
Szerző: Budai László 2022. október 26., szerda 9:44

A ZTE közleményben reagált az MLSZ Fegyelmi Bizottságának döntésére, miszerint Ricardo Monizt, a ZTE vezetőedzőjét egy hónapos eltiltással büntették, miután a ZTE-Honvéd találkozón a vendégszurkolók rasszista megnyilvánulásai miatt lehívta a csapatát a pályáról, emiatt pedig percekig állt a játék. Dragóner Attila, a zalaiak sportigazgatója így értékelte a büntetést a ztefc.hu-nak.

Sajnáljuk, hogy a soron következő négy mérkőzésen Ricardo Moniz nem ülhet a kispadon, azt viszont kijelenthetem, hogy a játékosok és a klub munkatársai is a vezetőedző mellett állnak és hiszünk abban, hogy megerősödve fogunk kijönni ebből a helyzetből. Továbbra is ki fogunk állni azon elvünk mellett, hogy a rasszizmusnak nincs helye a futballpályán

- mondta Dragóner.

A klub közleményében hozzátette, hogy a továbbiakban a hétvégi bajnoki mérkőzésre koncentrál és nem kíván nyilatkozni a döntéssel kapcsolatban.

Olvastad már?
Kassai leváltását követeli két klub is Bulgáriában: "Ez a kaotikus helyzet a bolgár bíráskodást több tucat évvel vetette vissza"
A Botev Plovdiv kezdeményezett eljárást Kassai Viktor ellen, az akcióhoz már az éllovas CSZKA Szófia is csatlakozott. Kassai Viktor leváltását akarják elérni.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Ajka
Schindler Szabolcs
A csakfoci.hu információi szerint nagy eséllyel a jelenleg a Vasas tartalékcsapatánál dolgozó Schindler Szabolcs lehet az ajkaiak új vezetőedzője.
Tovább az összes átigazoláshoz