A Honvéd győzelemmel köszöntötte az Északi kanyart

2-1-re nyert a Haladás ellen a kispesti csapat, izgalmas első félidő után.
Mokány Lajos 2016. október 29., szombat 15:27
2-1-re nyert a Haladás ellen a kispesti csapat, izgalmas első félidő után.
Szerző: Mokány Lajos 2016. október 29., szombat 15:27

 

Kispesten ünnep volt a meccs: a most 25 éves "Északi kanyar" tiszteletére megtelt a hazai ultrák szektora. Jól kezdett a csapat, de eleinte kimaradtak a ziccerek: Lanzafame előbb mellé lőtt 12 méterről, majd a kapufát találta el. Kisebb hazai helyzetek után a Haladás is betalálhatott volna a 35. percben, ám Gaál közelről rontott. A túloldalon Koszta puskázott el egy újabb nagy esélyt, a félidő hajrája aztán gólparádét hozott. Nem sokkal a lefújás előtt Lanzafame higgadtan értékesített egy 11-est (zsinórban hatodszor volt eredményes a csatár), majd Koszta passzát értékesítette szép helyezés után Prosser (2-0). Erre volt válasza a Haladásnak is: a hosszabbítás pillanataiban Gaál szépített, megtartva ezzel az izgalmakat a második félidőre. Amely azonban lényegesen kevesebb helyzetet hozott, alig forogtak veszélyben a kapuk, így a Honvéd nyert 2-1-re - győzelemmel köszöntve ezzel a már említett Északi kanyart.
Percről percre tudósítás itt.

Honvéd - Haladás 2-1 (Lanzafame 42., 11-esből, Prosser 45., ill. Gaál 47.)

ÍGY ÁLL AZ NB I - TABELLA

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Légiósok
Németh Szabolcs
Az osztrák negyedosztályú ASK Kohfidisch vezetőedzője lett Németh Szabolcs, a Haladás, a Dorog és a Soproni VSE korábbi trénere.
Kisvárda
Mario Ilievski
Két élvonalbeli csapat is érdeklődik Mario Ilievski iránt, aki a Várda kiesése esetén bizonyos feltételekkel távozhat a klubtól. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz