A Fradi visszatérő válogatottja: “Nagyon nem lesz egyszerű a Ferencvárosban sem”

A Fradi középpályása, Sigér Dávid szerint a BL-csoportkör nem, inkább az Európa Liga vagy az Európa Konferencia Liga a realitás.
Budai László 2022. június 1., szerda 16:58
A Fradi középpályása, Sigér Dávid szerint a BL-csoportkör nem, inkább az Európa Liga vagy az Európa Konferencia Liga a realitás.
Szerző: Budai László 2022. június 1., szerda 16:58

Súlyos térdsérülése miatt hosszú kihagyás után térhetett vissza az előző szezon végén a Fradi magyar válogatott középpályása, Sigér Dávid. A futballista a nyári felkészülési időszak alatt azonban már 100 százalékosan készülhet azért, hogy visszaverekedje magát a kezdőcsapatba.

- Most már csak “lelki fájdalmaim” vannak, hogy mennyi mindenről maradtam le ezen időszak alatt, a lábam már teljesen rendben van. A térdem 100 százalékos, ahhoz, hogy újra olyan állapotban legyek, mint amikor a legjobban ment, az kell, hogy játsszam a mérkőzéseken.

Ez nagyon nem lesz egyszerű a Ferencvárosban sem, mert folyamatosan erősítünk, minden pozícióra érkeznek a jobb és jobb játékosok. Amióta ideérkeztem, a saját bőrömön is érzem, hogy egyre jobb kvalitású társakkal játszhatok évről évre. Nyilván ez magával hozza, hogy egyre nehezebb bekerülni a csapatba

- mondta Sigér az M4 Sportnak.

Sigérnek most lesz először alkalma bizonyítania a télen érkezett Sztanyiszlav Csercseszovnak.

- Az új edzőnkkel még túl sokat nem dolgozhattam együtt. Érdekes szituációban vagyok most ilyen tekintetben. Csercseszovval ki kell építenem a kapcsolatot, rá kell szolgálnom arra, hogy azt akarja, minél többet a pályán legyek. 

A középpályást arról is kérdezték, hogy a nemzetközi porondon milyen céljai lehetnek a csapatnak.

- A realitás szót semmiképp nem használnám a BL-csoportkörre. Természetesen mindent megtesz a csapat, hogy elérjük, volt is, hogy sikerült, de azt látni kell, hogy azoktól a kluboktól, amelyek évről évre ott vannak, még messze vagyunk. De folyamatosan fejlődésben van a Fradi, hogy a nemzetközi szereplésben is egyre meghatározóbb szerepet töltsön be.

Ha minden évben ott vagyunk, már az is egy nagy siker, természetesen nem szeretnénk lejjebb adni, ezt célozzuk meg, de inkább az Európa Liga vagy az Európa Konferencia Liga, ami reális lehet.

A teljes interjú ITT!

Olvastad már?
Az angolok kiakadtak, hogy 30 ezren lesznek a Puskás Arénában: “A magyarok kihasználják a kiskaput”
Az angolok szerint a büntetés miatt a mérkőzésnek zárt kapusnak kellene lennie, ám az MLSZ kihasználja az UEFA szabályát. Igaz, Anglia ugyanezt teszi majd Olaszország ellen.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz