A Fradi-Vidi rangadónak a Honvéd lett a győztese

A zöld-fehérek 0-0-s döntetlennel zártak a fehérváriak ellen. Ezzel a kispestiek jártak a legjobban, akik pontelőnnyel vezetik a bajnokságot.
Budai László 2017. február 25., szombat 18:57
A zöld-fehérek 0-0-s döntetlennel zártak a fehérváriak ellen. Ezzel a kispestiek jártak a legjobban, akik pontelőnnyel vezetik a bajnokságot.
Szerző: Budai László 2017. február 25., szombat 18:57

A Honvéd győzelme miatt a Videotonnak le kellett győznie a Fradit ahhoz, hogy visszatérjen az első helyre. A zöld-fehéreknek pedig az volt a tét, hogy tudnak-e tapadni a közvetlen élmezőnyre.

Az első félidőben abszolút a hazaiak akarata érvényesült. Ezúttal is Hajnal Tamás pontrúgásai jelentették a legnagyobb veszélyt, az egyik ilyen után Juhász úgy csúsztatta Hüsing testére a labdát, hogy az onnan a kapufára pattant. A Vidi ezt, illetve a többi Fradi-helyzetet is megúszta. Ebben a játékrészben Kleinheisler László és Marco Djuricin durva vitája volt a mérkőzés egyik érdekes eseménye, ezt itt láthatod - kattints!

A második játékrészben sokkal kiegyenlítettebb lett a játék. A Vidi többet tudta magánál tartani a labdát, mint az első félidőben, igaz, komolyabb helyzetet nem tudott kialakítani. A legveszélyesebb lövés Stopira nevéhez fűződött, aki nagyon éles szögből, bal oldalról lepte volna meg egy erős bombával Dibuszt, aki azonban óriási bravúrral védett.

Gól egyik oldalon sem született, 0-0 maradt a mérkőzés. Ezzel az eredménnyel jelenleg a Honvéd vezeti a magyar bajnokságot.

ÍGY ÁLL AZ NB I - TABELLA

Ferencváros-Videoton 0-0

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Kiss Tamás
Hivatalossá vált, hogy az Újpestről távozott Kiss Tamás a lengyel másodosztályú Wisla Kraków játékosa lett.
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz