A Debrecen csapna le az MTK alapemberére

Danijel Petkovicnak el kell hagynia az NB II-be kiesett kék-fehéreket. A csakfoci.hu információi szerint a kapus Debrecenben folytathatja pályafutását.
Budai László 2017. június 3., szombat 16:02
Danijel Petkovicnak el kell hagynia az NB II-be kiesett kék-fehéreket. A csakfoci.hu információi szerint a kapus Debrecenben folytathatja pályafutását.
Szerző: Budai László 2017. június 3., szombat 16:02

Mivel az NB II-ben nem szerepelhetnek légiósok, így természetesen az NB I-ből kiesett MTK-tól is távozniuk kell a külföldi labdarúgóknak. Az egyik ilyen Danijel Petkovic, aki úgy tűnik, maradhat a magyar élvonalban.

A csakfoci.hu információi szerint a DVSC egyik kiszemeltje Petkovic, a Lokinál elsősorban vele oldanák meg a csapatnál fellépő kapushiányt. A debreceniektől ugyanis távozott Branislav Danilovic, aki kölcsönben volt az együttesnél, és visszatért a Puskás Akadémiához. Mellette elhagyta a klubot Ivan Kelava is, míg Verpecz Istvánnak lejárt a szerződése.

A debrecenieknek tehát muszáj kapust igazolniuk, és úgy tudjuk, Petkovic a legfőbb jelölt arra, hogy a következő szezonban már a hajdúságiaknál védjen.

A 24 esztendős Petkovic ebben a szezonban 26-szor lépett pályára az MTK-ban.

 
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Varga Kevin
Török sajtóhírek szerint közös megegyezéssel szerződést bontott a Hatayspor és Varga Kevin.
Diósgyőr
Jérémie Obounet
A 20 éves Jérémie Obounet legutóbb Fehéroroszországban futballozott, most Diósgyőrben bizonyíthat.
Mezőkövesd
David Babunski
Továbbra is a kövesdieket erősíti David Babunski, akivel most két és féléves szerződést kötött a borsodi klub.
Tovább az összes átigazoláshoz