Fotó: kecskemetite.hu

NB I: Villámgyorsan alapember lett, a lila-fehérek most hosszú távra magukhoz kötötték a magyar játékost

A Kecskemét hosszú távra megállapodott 22 éves alapemberével, Szűcs Kornéllal.
Budai László 2024. május 2., csütörtök 13:22
Fotó: kecskemetite.hu
A Kecskemét hosszú távra megállapodott 22 éves alapemberével, Szűcs Kornéllal.
Szerző: Budai László 2024. május 2., csütörtök 13:22

A KTE hivatalos honlapján jelentette be, hogy 22 éves alapembere, Szűcs Kornél meghosszabbította szerződését a klubbal. A tavaly nyáron Diósgyőrből érkező játékos hamar fontos tagja lett az együttesnek, most pedig hosszú távra is megállapodtak a felek a közös folytatásban.

Szűcs Kornél egy nem teljes szezon alatt már 32 tétmérkőzésen lépett pályára, és két gólpasszt is elkönyvelhetett a KTE mezében. Ezzel természetesen nagy értéke lett a csapatnak, amit a klubvezetés egy új szerződéssel kívánt megerősíteni - írta a KTE honlapja.

– Úgy érzem, hogy itt Kecskeméten sikerült megtalálni a helyemet, és mivel azonosak a célok, így a hosszabbításról is nagyon gyorsan sikerült megállapodnunk. Örülök, hogy itt lehetek Kecskeméten ebben a közösségben, és hogy a továbbiakban is a KTE sikereiért dolgozhatok tovább. Az egyéni célom az volt, hogy minél gyorsabban sikerüljön a beilleszkedésem, töltsek minél több időt a pályán. A szezon végéhez közeledve boldog lehetek, hogy ennyiszer pályára léphettem. Ezért külön köszönet jár a csapatnak, a stábnak és Szabó István vezetőedzőnek. Kaptam egy olyan hitet, amire úgy érzem, hogy szükségem volt. Voltak csodálatos meccseink, amit tudtam, ehhez én is hozzátettem. Nagyon boldog vagyok, hogy ide tartozhatok. A biztos bennmaradás megvan, de nem fogunk hátradőlni ezen a három hátralévő mérkőzésen sem, mindenki ki akarja hozni magából a maximumot, hogy minél jobb eredményt elérve mehessünk el a nyári pihenőre – mondta Szűcs Kornél.

Olvastad már?
Megerősítve: Fiola megsérült, műteni is kell - itt vannak a részletek
A jobb válla sérült meg a fehérváriak magyar válogatott játékosának.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Raul Gustavo
A Corinthians már bejelentette, hogy Raul Gustavo orvosin vesz részt az FTC-nél, és azt követően aláírhat a magyar bajnokhoz.
Fradi
Raul Gustavo
A Csakfoci korábban beszámolt róla, hogy Raul Gustavo a Corinthiansból a Fradiba szerződhet. Az Üllői129 szerint a brazil játékos már meg is érkezhetett Budapestre.
ETO
Zeljko Gavric
A győriek szerződtették a dunaszerdahelyi DAC támadóját, Zeljko Gavricot.
Tovább az összes átigazoláshoz