Fotó: dvtk.eu

NB I: Olaszországból hozott haza fiatal magyar játékost a Diósgyőr - hivatalos

Két éve a Parma szerződtette Komlósi Bencét, aki most visszatért a diósgyőriekhez - jelentette be az NB I-es klub honlapja.
Budai László 2024. február 15., csütörtök 10:30
Fotó: dvtk.eu
Két éve a Parma szerződtette Komlósi Bencét, aki most visszatért a diósgyőriekhez - jelentette be az NB I-es klub honlapja.
Szerző: Budai László 2024. február 15., csütörtök 10:30

Komlósi Bence az elmúlt két évben hozzászokott a fizikálisabb olasz futballhoz. Pármában eleinte többet, majd kevesebbet jutott szóhoz, a folyamatos szereplését pedig sérülését is hátráltatták. Tizenkilenc évesen viszont abban a korban van, hogy rendkívül fontos a folyamatos mérkőzés terhelés és a minél több játékperc.

- Ez volt a legfontosabb szempont, amikor a menedzseremmel együtt úgy döntünk, hogy váltani kell - erősítette meg Komlósi Bence a klub honlapján. - A pármai edzőmnek és a sportigazgatónak más elképzelései voltak, én pedig mindenképpen játszani akartam. A DVTK nyitott volt a visszatérésemre, és az is éreztük, hogy valóban engem akarnak. Hasznos két évet töltöttem Olaszországban, megismerkedtem egy a magyartól eltérő futballkultúrával és közeggel. Az utóbbi fél évben azonban szinte csak a korosztályos válogatottban szerepeltem, ez pedig így nem mehetett tovább. Bízom benne, hogy Diósgyőrben újra fel tudom építeni magam.

Komlósi Bence előtt a klubnál több lehetőség is adódhat. Az NB III-as DVTK II mellett esetében akár a barcikai kooperáció (NB II) is szóba jöhet, mint ahogyan az OTP Bank Ligában szereplő első csapat kapuja is megnyílhat előtte.

- Minden vágyam, hogy bemutatkozzam az NB I-es DVTK-ban - jelentette ki Komlósi Bence. - A héten csatlakoztam a felnőtt kerethez, együtt dolgozhatom a csapattal, amiért nagyon hálás vagyok. Természetesen ott és abban az együttesben lépek majd pályára, ahol a klubnak szüksége van rám.

Olvastad már?
NB I: Óriási hajrá Diósgyőrben, magyar játékos érkezett Újpestre, távozott a Loki klubikonja - ez történt a téli átigazolási időszak utolsó napjaiban
Ha napközben nem tudtad minden hírünket az oldalunkon, illetve folyamatosan frissülő rovatunkban elolvasni, akkor itt mindent megtalálsz egy helyen a téli átigazolási piac utolsó napjának magyar eseményeiről. Öt perc alatt átfuthatod a történéseket, de ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor a linkekre kattintva a teljes sztorikat is elolvashatod!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz