Fotó: paksifc.hu

NB I: Nemzetközi kupaindulónál folytatja a kieső alapembere - hivatalos

A Várdával az élvonaltól búcsúzó Ötvös Bence a Magyar Kupa győztesénél folytatja.
Budai László 2024. május 29., szerda 14:45
Fotó: paksifc.hu
A Várdával az élvonaltól búcsúzó Ötvös Bence a Magyar Kupa győztesénél folytatja.
Szerző: Budai László 2024. május 29., szerda 14:45

A Csakfoci korábbi hírének megfelelően bejelentette a Paksi FC, hogy megegyezett Ötvös Bencével, így a 26 éves középpályást a következő idénytől már zöld-fehérben láthatjuk - a játékos három évre szóló szerződést kötött. Ötvös Nyíregyházán nevelkedett, ahonnan 2021 januárjában igazolt először kölcsönben, majd később végleg Kisvárdára. A játékos az előző szezonban kiesett az élvonalból a Várdával, de paksi szerződésének köszönhetően tovább növekedhet első osztályú meccseinek száma.

- Nagyon örülök, hogy Pakson folytathatom. Egy kicsit bánom, hogy nem tudtam előbb érkezni, és részesülni a nemrég zárult szezon sikereiből, de hasonló célokkal jöttem. Szeretném jövőre már belülről átélni mindazt, amin az elmúlt hetekben átment a klub. Szeretnék az európai kupaporondon segíteni a csapatnak, a Kisvárdával már volt alkalmam belekóstolni azokba a párharcokba is. Minden erőmmel azon leszek tehát, hogy a teljesítményemmel a csapat hasznára legyek. Úgy gondolom, Bognár György játékfilozófiája feküdni fog, szeretem a kezdeményező, támadószellemű játékot. Sok jót hallottam a vezetőedzőről, várom a közös munkát - fogalmazott Ötvös új klubja honlapján kontraktusa aláírását követően.

Olvastad már?
A Kisvárda vezetősége közleményt adott ki Révész lemondása után: "Nélküle elképzelhetetlennek tartjuk, hogy..."
Nem fogadta el a Kisvárda vezetősége Révész Attila lemondását, és kezdeményezték a közös munka folytatására vonatkozó tárgyalásokat.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Megvan az új vezetőedző
Ahogyan azt előre jeleztük, Bartosz Grzelak távozását követően Pető Tamás vette át a Fehérvár irányítását.
Vasas
Kapust igazoltak
A 23 éves Kiss Ágoston az előző szezonban a kieső Tiszakécskét erősítette, de a WYSCOUT adatai alapján ő volt a másodosztály legjobb kapusa.
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Tovább az összes átigazoláshoz