Fotó: vasasfc.hu

NB I: Moniz revánsra készül a Puskás otthonában, Kondás tudja, hogy min múlik majd az Újpest elleni meccs - ezt várják a főszereplők

Vasárnap két mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga 19. fordulója. A Puskás Akadémia a ZTE-t fogadja, míg a Vasas az Újpestet.
Csakfoci.hu 2023. február 12., vasárnap 13:24
Fotó: vasasfc.hu
Vasárnap két mérkőzéssel zárul az OTP Bank Liga 19. fordulója. A Puskás Akadémia a ZTE-t fogadja, míg a Vasas az Újpestet.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 12., vasárnap 13:24

Puskás Akadémia - ZTE, 15:00

Markek Tamás (a Puskás Akadémia kapusa): - Nagyon jó állapotban vannak fizikális értelemben, képesek 90 percet végig hajtani. Minden párharcot meg kell nyernünk, hogy sikeresek legyünk és persze gólt kell szereznünk. (pfla.hu)

Ricardo Moniz (ZTE): - Szeretnénk három ponttal hazatérni Felcsútról és revánsot venni a szeptemberben, hazai pályán elszenvedett vereségért. Azon a mérkőzésen is megvoltak a lehetőségeink, már az első félidőben vezethettünk volna több góllal, de a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat és a második félidőben a Puskás megfordította a mérkőzést. A felcsúti együttes egy jó filozófiával, jó struktúrával rendelkező klub, amely hozzánk hasonlóan szeret támadóan fellépni, így sok lehetőségre számítok. A hétközi kupamérkőzések miatt az aktuális fizikális állapot is fontos tényező lehet vasárnap. (ztefc.hu)

Vasas - Újpest, 17:30

Kondás Elemér (Vasas): - Szomszédos várak rangadója – mondhatnám így is –, hiszen a XIII. kerület csapata a IV. kerületiekkel csap össze egy „hatpontos” mérkőzésen. Közel állunk egymáshoz a tabellán is, így rendkívül fontos pontok sorsa fog itt eldőlni. Az eddigi két tavaszi fordulóban jól helyt állt a csapat, most végre hazai pályán játszhatunk, és hát hol akarjuk megszerezni a három pontot, ha nem itthon? Egy jó csapat ellen fogunk pályára lépni, nagyon sok fog azon múlni, hogy milyen állapotban lesznek a játékosok és melyik fél tudja nagyobb hatékonysággal kihasználni a helyzeteit. A legjobb gyógyszer a győzelem – szoktam mondani –, hiszen minden győztes meccs jó hatással van a csapatra, és minden apró sikerre szükség van, ezekből tudunk meríteni és visszaigazolást kapni, ezért érdemes az edzéseken ennyit dolgozni. Próbálunk mindenkit tűzben tartani és mindenkinek megadni a lehetőséget. Megvoltak ugyan a terveink, hogy mely játékosok fognak szerepet kapni a kupamérkőzésen, de ezeket nem sikerült maradéktalanul végrehajtani, hiszen a mérkőzés átírta az előzetes elképzeléseinket. Azt leszögezném, hogy a keretünknek ugyanolyan értékes tagjai azok a játékosok is, akik a kispadon ülnek, mint akik éppen játszanak, így amikor pályára lépnek, ugyanúgy maximális teljesítményt várunk el minden játékostól. (vasasfc.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz