Fotó: pfla.hu

NB I: Marad az alapember a Puskás Akadémiánál - itt a bejelentés

A lengyel védő, Wojciech Golla 2025-ig kötelezte el magát a felcsúti klubhoz.
Csakfoci.hu 2024. január 16., kedd 22:20
Fotó: pfla.hu
A lengyel védő, Wojciech Golla 2025-ig kötelezte el magát a felcsúti klubhoz.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. január 16., kedd 22:20

Wojciech Golla 2022 nyarán érkezett a Puskás Akadémiához hazájából, a Slask Wroclaw csapatától, és az elmúlt szezon második felére alapemberré vált a felcsúti védelem tengelyében.

A 32 éves lengyel hátvéd 11 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a 2022-2023-as idényben, ebben az évadban pedig már 14 NB I-es találkozón szerepelt a Puskás színeiben, és két fontos gólt is szerzett: augusztusban ő jegyezte az első találatot a Fradi elleni 2-1-es győzelem során a Groupama Arénában, majd három pontot érő gólt fejelt a Kisvárda kapujába októberben hazai pályán - írja a pfla.hu.

Golla a felcsútiak szerint a jövőben is a segítségükre lehet, így a kölcsönös bizalom jeleként 2025 nyaráig meghosszabbították a szerződését.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Pécsi Ármin
Pécsi Ármin 2028-ig szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémiával.
Honvéd
Hamarosan újra igazolhatnak
A Honvéd rendezte a tartozását Lazar Cirkovic felé, így a nemzetközi szövetség hamarosan feloldhatja a játékosok regisztrációjára vonatkozó tiltást, azaz újra igazolhatnak majd a kispestiek.
Kazincbarcika
Varga József
Az NB II-ben 8. Kazincbarcika ajánlatot tett Varga Józsefnek, aki később a klub szakmai munkájában is szerepet kaphatna. A játékos egyelőre nem döntött. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz