Fotó: honvedfc.hu

NB I: Klafuric gyorsabb Honvédot akar látni, Debrecenben egy rossz sorozattól tartanak - ezt várják a fószereplők

Honvéd - Puskás Akadémia és a Újpest - Debrecen meccsekkel zárul az OTP Bank Liga 22. fordulója.
Csakfoci.hu 2023. március 5., vasárnap 12:33
Fotó: honvedfc.hu
Honvéd - Puskás Akadémia és a Újpest - Debrecen meccsekkel zárul az OTP Bank Liga 22. fordulója.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. március 5., vasárnap 12:33

Honvéd - Puskás Akadémia, 15:00

Dean Klafuric (Honvéd): - Sikerre éhes a PAFC, hiszen a múlt hétvégi vereség után nekik is bizonyítaniuk kell. A MOL Magyar Kupában kiejtették a DVSC csapatát, látszik, hogy jó formában vannak, agresszív futballt játszó riválisra készülünk. Gyorsabbnak kell lennünk a játék összes aspektusában. Egyértelmű, hogy mindenkivel, aki a tűz közelében van, azzal számolunk. Mezőkövesden Dúzs Gellért, a Kecskemét ellen Átrok Zalán, Újpesten Benczenleitner Barna volt a tökéletes példa. Keresztes Noelre és az Újpest debütáló, míg a Vasas ellen kezdőként szereplő Krajcsovics Ábelre is számítunk, amint száz százalakosak lesznek, továbbá Kocsis Gergely is ott kopogtat az első keret ajtaján. Szerintem az látható, hogy mindenkinek, aki edzésmunkával meghálálja a stáb bizalmát, ahogy azt Eördögh András is tette a kupában, annak lehetőséget fogunk biztosítani. És azt se felejtsük el, hogy az ősszel alapemberként szereplő Bocskay Bertalan, Kocsis Dominik és Szabó Alex is fiatalnak számít. Ahogy a többieknek, nekik is sokat kell fejlődniük, de hiszünk bennük és az összes tehetségünkben. A helyzetünk nem minden esetben teszi lehetővé, hogy bárkit bevessünk, mert szükségünk van a pontokra és ilyen helyzetben a tapasztalat is sokat számít, de ebben a szezonban a Magyar Futball Akadémia munkatársai nagyon büszkék lehetnek, hiszen a rengeteg befektetett energiájuk megtérülni látszik. (honvedfc.hu)

Újpest - DVSC, 18:30

Georgios Antzoulas (az Újpest védője): - Amennyiben az edző is úgy dönt, végre megtapasztalhatom, milyen ebben a stadionban futballozni. Bízom benne, hogy a szurkolóink ezúttal is kint lesznek, fantasztikus volt, hogy öt idegenbeli mérkőzésre is eljöttek és végig buzdítottak minket. Remélem, hogy támogatnak bennünket, szükségünk van rájuk, illetve tudniuk kell, hogy mindig a legjobbunkat akarjuk nyújtani, hogy őket boldoggá tegyük! (ujpestfc.hu)

Ferenczi János (a DVSC védője): - A kiesésünkkel még fontosabb lett a vasárnapi rangadó. Két vereség után nagy szükségünk lenne a győzelemre, de egy jó ellenféllel találkozunk. A bajnokságban nem állunk rosszul, szeretnénk folytatni az ottani jó szereplésünket. Ha nem úgy alakulna a meccs, ahogyan szeretnénk, akkor félő, hogy elindítana egy rossz sorozatot, amelyet nagyon nem szeretnénk, így igyekszünk a legjobbunkat nyújtani. Rendet kell tenni a fejekben, és úgy kifutni a pályára, hogy meg kell szereznünk a három pontot. (haon.hu)

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Távozó
Távozik a DVSC-től Andrija Majdevac. A 26 éves szerb támadó 2023 augusztusában érkezett a DVSC-hez, de a tavaszi szezont kölcsönben már Szerbiában töltötte.
Légiósok / Mezőkövesd
Kövesdről igazolt a szlovák élvonal újonca
A szlovák élvonalba feljutott KFC Komárno csapata hivatalosan is bejelentette a Mezőkövesdről érkező 31 éves középpályás, Nagy Gergő szerződtetését.
Nyíregyháza
Itt a második nyári igazolás
Megvan a Nyíregyháza második nyári igazolása, Tóth Balázs is a Szparinál folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz